ایتنا- به گفته مدیرعامل مخابرات و به دستور وزیر ارتباطات و تلاش برای جلوگیری از قطع ارتباط مشترکان با مهلت تازه برای بررسی پیشنهادات مخابرات موافقت شد.
شرکت ارتباطات زیرساخت به دستور وزیر ارتباطات مهلت مجددی برای پرداخت بدهیهای مخابرات صادر کرد در پی این مهلت ارتباط مشترکان قطع نخواهد شد.
به گزارش ایتنا از مهر، شرکت ارتباطات زیرساخت با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: در پی انتشار اطلاعیه این شرکت مبنی بر محدویت ارائه خدمات در حوزه مکالمات بینالملل و سرویسهای اینترنتی شرکت مخابرات ایران در ۱۱ استان کشور و پیگیری مکرر شرکتهای مخابراتی استانی و نیز پیشنهاد مدیرعامل شرکت مخابرات ایران مبنی بر ارائه طرح تازهای برای پرداخت بدهیها، اعلام میکند که این شرکت به دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز تلاش حداکثری برای جلوگیری از قطع ارتباط مشترکان با مهلت دوباره برای بررسی پیشنهادهای تازه مخابرات ایران موافقت کرد.
شرکت ارتباطات زیرساخت، امیدوار است که شرکت مخابرات ایران بتواند با پاسخگویی مناسب به تعهدات خود مانع از اقداماتی از این دست شود.
روز گذشته شرکت ارتباطات زیر ساخت طی اطلاعیهای اعلام کرد که به دلیل بدهی که مخابرات به این شرکت دارد ارتباط بینالملل و اینترنت مشترکان مخابرات در چند استان کشور قطع میشود.
متن این اطلاعیه روز گذشته این شرکت به شرح زیر بود: «به دنبال بی توجهی شرکت مخابرات ایران به تعیین تکلیف بدهیهای خود و اصرار به تضییع حقوق عمومی به رغم هشدارهای پیاپی شرکت ارتباطات زیرساخت، از بامداد روز جمعه ۹ مرداد، مکالمات بینالملل شرکت مخابرات ایران در برخی استانهای کشور قطع خواهد شد.
در مرحله اول ۹ استان خراسان رضوی، هرمزگان، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، کردستان، فارس، گلستان و کرمانشاه مشمول این محدودیت خواهند شد.
علاوه بر سرویس مکالمات بینالملل، خدمات اینترنتی شرکت مخابرات ایران در ۹ استان نیز با ۴۸ساعت تاخیر از بامداد روز یکشنبه ۱۱ مرداد با محدودیت مواجه خواهد شد این تاخیر با هدف جلوگیری از ایجاد اختلال در فرآیند انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری صورت گرفته است.
استانهای مشمول این محدودیت نیز عبارتند از : بوشهر، خوزستان، خراسان رضوی، هرمزگان، ایلام، کردستان، فارس، کرمان و گیلان .
شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند مورد نیاز برای ارائه خدمات در تمام حوزهها را فراهم ساخته و مشترکان شرکت مذکور میتوانند برای برقراری ارتباطات مورد نیاز خود در حوزه مکالمات بینالملل از خدمات سایر اپراتورها نظیر ایرانسل، رایتل و همراه اول بهرمند شده و در حوزه خدمات اینترنت نیز به سایر تامین کنندگان رجوع کنند.»
اولا به نویسنده این مطلب می گویم شما که از خیلی چیزها اطلاع نداری پس خودتان برای خودتان قضاوت نکنید. دوما به کلیه خوانندگان عرض می کنم که مسائل و مشکلات بین شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات از سالها قبل بوجود آمده است. سالها قبل بسیاری از املاک و ساختمانها و مراکز مخابراتی و تجهیزات و انبارهای مخابراتی و اماکن اقامتی بسیاری با قیمتهای بسیار پایین از طرف وزارت ارتباطات و به منظور خصوصی سازی به شرکت مخابرات واگذار گردید و وجه آن بصورت چکهایی به شرکت زیرساخت واگذار گردید که متاسفانه تا انجا که اطلاع داریم بسیاری از آنها پرداخت نگردید. این درحالی است که بسیاری از این املاک و مستغلات با قیمتهای چندبرابر توسط شرکت مخابرات در بازار فروخته شد که معلوم نیست پول انها به کجا رفت.(به عنوان نمونه تا آنجایی که اینجانب اطلاع دارم یکی از این موارد انبار مخابرات در جاده کرمان-تهران) اما دلایل دیگری نیز در این موضوع دخالت دارد که یکی از آنها عدم بهره ورری در شرکت مخابرات است بگونه ای که بسیاری از کارمندان آن کاملا بیکار و حقوق های بسیار بالایی می گیرند که با یک بررسی مختصر می توان آنها را مشاهده نمود. این درحالی است که در شرکت ارتباطات زیرساخت بهره وری از کار پرسنل به حد بسیار بالایی رسیده و این درحالی است که از حقوقهای آنچنانی نیز خبری نیست. پس بهتر است بجای اینکه پای مردم را وسط بکشیم از مسولان مخابرات بخواهیم به اوضاع آشفته خود سرو سامان بدهند و بجای پرداختهای حقوقی بسیار بالا و همچنین ازطریق فروش املاک و مستغلاتی که تقریبا بصورت مجانی به آنها رسیده نسبت به تعیین تکلیف حق بیت المال اقدام کنند. خواهنشمندیم هرگز با بی اطلاعی و به بهانه حق و حقوق مردم از اشخاص یا شرکتی دفاع نکنید.