۱
۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۴۶
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور:

نظامات حاکمیتی حوزه فضای مجازی در داخل کشور مشخص نیست

نظامات لازم در برنامه ششم تدوین شود
ایتنا- انتظاری: فضای مجازی در همه ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی نقش داشته و زندگی فردی و اجتماعی را تحت تاثیر قرار داده.
نظامات حاکمیتی حوزه فضای مجازی در داخل کشور مشخص نیست


دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: نظامات حاکمیتی حوزه فضای مجازی در داخل کشور مشخص نیست بنابراین نظام حکمرانی فضای مجازی که در حال تدوین در کمیته حکمرانی فضای مجازی مرکز ملی فضای مجازی کشور است باید روابط درون سیستمی را مشخص کند.


به گزارش ایتنا از فارس، مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد: محمدحسن انتظاری دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در کمیته حکمرانی فضای مجازی مرکز ملی فضای مجازی که با حضور مسئولان و مدیران سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط، کارشناسان و صاحب‌نظران این حوزه به منظور بررسی احکام برنامه ششم توسعه در فضای مجازی و تدوین سیاست‌های راهبردی و تقسیم کار ملی برگزار شد، گفت: فضای مجازی در همه ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی نقش اساسی داشته و زندگی فردی و اجتماعی ما را تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: پیشنهاداتی که در مرکز ملی فضای مجازی برای سیاست‌های حاکم در برنامه ششم برای ارائه به مجمع تشخیص مصلحت نظام تهیه شده بود در حد بسیار خوبی به تائید مجمع رسید و توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.

در عین حال با توجه به تغییر پارادایم کشور به «فضای مجازی» یکی از موضوعات اساسی، تحول در نظام حکمرانی فضای مجازی است که باید از این پس در لایحه دولت به آن پرداخته شود و در مجلس نیز مورد توجه جدی قرار گیرد.

انتظاری تاکید کرد: قوانین و نظامات مربوط به حوزه فضای مجازی هنوز به صورت کامل و جامع تدوین نشده است بنابراین در فضای مجازی ما دچار عدم انسجام هستیم که در این خصوص بخش‌های مختلف نیاز دارند وضعیت خود را در فضای مجازی بازتعریف کنند و باید ارتباطات سیستمی بین حوزه‌های مختلف فضای مجازی کشور تعریف شود.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به این که در پیوست حکم رهبر معظم انقلاب در تاسیس شورای عالی فضای مجازی نیز تدوین نظامات حقوقی، قانونی و امثالهم آمده است، تصریح کرد: علاوه بر این که بخش‌های حاکمیتی داخل کشور باید قواعد تعاملی شان تعریف شود، ارتباطات مجازی بین کشور و نظام بین‌الملل نیز با عنوان ارتباطات سیستمی حقوقی بین‌المللی باید طراحی شود.

انتظاری گفت: خلاهای قانونی برای حکمرانی در حوزه فضای مجازی در احکام مشخص طراحی خواهد شد و به شورای عالی فضای مجازی، دولت و مجلس عرضه خواهد شد تا موازی کاری و تداخل فعالیت در بخش‌های مختلف اتفاق نیفتد و در عین حال کشور برای مدیریت در فضای جدید آمادگی لازم برای پیشرفت داشته باشد.

گفتنی است؛ کمیته تخصصی حکمرانی فضای مجازی در حال تدوین چارچوب کلی و نظام حاکم بر سیاست‌های راهبردی این حوزه است که پس از طی مراحل کارشناسی، جهت تصویب نهایی به شورای عالی فضای مجازی ارائه خواهد شد.
کد مطلب: 37458
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
باید همه چیزمون به همه چیزمون بخوره.در غیراین صورت دنیا درموردمون چی فکر میکنه
....این ملت دوباره ابگوشت قلیانش رو ترک کرده ....
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ