۰
plusresetminus
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۵

مهر پایان تحریم فروش محصولات ESET به ایران

ایتنا- آنتی ویروس ESET در ایران طرفداران زیادی دارد اما تا کنون به دلیل تحریم‌ها، کاربران اعتماد چندانی به شرکت‌هایی که خود را نماینده این کمپانی معرفی می‌کردند، نداشتند.


برای انتخاب آنتی‌ویروس‌های معتبر اگر به گزارش پایان سال ۲۰۱۲ مؤسسه معتبر AV-Comparatives مراجعه کنید، در این فهرست اسامی شرکت‌های جی‌دیتا، Avast، آویرا، بیت دیفندر، BullGuard، ESET، F-secure و کسپرسکی با کسب بهترین نمرات در آزمایش‌های سال ۲۰۱۲ قرار داشتند که به این فهرست سه نام معتبر دیگر یعنی سیمنتک، مک‌آفی و پاندا نیز افزوده شده است.

دفاتر برخی از این شرکت‌ها در کشورهای اروپایی و روسیه و برخی نیز در آمریکا مستقر است. گرچه آنهایی که در اروپا مستقر هستند دفاتری در آمریکا دارند، اما کاملا خصوصی هستند و به هیچ سازمان دولتی وابستگی ندارد.

اما به‌هرحال به‌عنوان یک شرکت اروپایی که دفاتری در آمریکا هم دارد، تحت‌تأثیر قوانین آمریکا قرار دارد. یکی از این شرکت‌های معروف ESET بوده است که از قضا در ایران مشتریان بسیار زیادی دارد.

این شرکت امنیتی که در حوزه تولید محصولات آنتی‌ویروس فعالیت می‌کند توانسته به رقیب جدی دیگر شرکت‌های تولید‌کننده نرم‌افزاری‌های آنتی‌ویروس ازجمله پاندا، آویرا، سیمنتک و... تبدیل شود.

درعین‌حال شرکت‌های متعددی در ایران هستند که خود را به‌عنوان نماینده رسمی شرکت ESET معرفی می‌کنند اما بااین‌حال همواره کاربران نسبت به اصل‌بودن نرم‌افزارهای این محصول در ایران با توجه به تحریم آن در ایران، تردید داشتند.

این شرکت نام ایران را هیچ‌گاه در فهرست شرکت‌های دارای نمایندگی خود قرار نداده بود. اما به‌نظر می‌رسد مذاکرات هسته‌ای و دستیابی به توافق برجام، مهر عدم تحریم را بر فعالیت این شرکت امنیتی در ایران زده است. شرکت ESET روز جمعه به صورت رسمی بر تحریم محصولات خود علیه ایران مهر پایان زد.

این شرکت بین‌المللی، که مقر آن در اسلواکی است و نرم‌افزارهای امنیت رایانه تولید می‌کند، از دیروز ٢١ آگوست مجوز فروش آنلاین محصولات خانگی خود را به یک شرکت ایرانی داد.

شرکت ESET به‌عنوان یک برند مشهور بین‌المللی، این خبر را رسما در سایت خود به اطلاع مخاطبانش رسانده است. سال‌هاست در ایران شرکت‌های مختلفی با ادعای نمایندگی محصولات امنیت رایانه جهان به‌ویژه ESET اقدام به فروش محصولات تقلبی و غیراصل می‌کنند و تاکنون هیچ یک از این افراد و شرکت‌ها واقعا نماینده این کمپانی بزرگ امنیت اطلاعات جهان نبوده‌اند.

ایست (ESET) یک شرکت امنیتی فناوری اطلاعات است که مقر آن در براتیسلاوا، جمهوری اسلواکی قرار دارد که در سال ۱۹۹۲ با ادغام دو شرکت خصوصی تأسیس شده است. این شرکت به‌عنوان موفق‌ترین شرکت اسلواکی در سال ۲۰۰۸، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ انتخاب شد.

از نظر مؤسسه بین‌المللی AV-comparative محصولات این شرکت عملکرد مطلوب‌تری نسبت به سایر رقبا دارند. شرکت «ESET» اکنون بیش از ٥٠٠ کارمند رسمی در سراسر جهان دارد و دارای دفاتر فروش و تحقیقات و توسعه نرم‌افزار در شهرهای ساندیاگو (آمریکا)، وکسفورد (ایرلند)، لندن (انگلستان)، بوینس آیرس (آرژانتین)، پراک (جمهوری چک)، سنگاپور (سنگاپور) و کراکو (لهستان) است.

گفته شده پس از برگزاری نمایشگاه الکامپ که مدیر فروش و مدیرعامل ESET خاورمیانه در ایران حضور داشته، خبر از توزیع‌کننده مجاز و پخش‌کننده داده است. نکته قابل‌توجه تا قبل از حضور نمایندگی این شرکت در ایران این است که پکیج‌هایی که از کیفیت بیشتری برخوردار هستند، پکیج‌ها و لایسنس‌های اصلی ESET هستند که از نمایندگان سایر کشور‌ها مثل افغانستان، پاکستان، هند، مالزی و... خریداری شده و بدون اجازه ESET در ایران به فروش می‌رسند.

این پکیج‌ها را نمی‌توان غیراصل نامید بنابراین عبارت فاقد مجوز فروش بهترین عبارت برای این نوع لایسنس‌هاست.
یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بسته‌های اصلی این محصول در ایران ثبت سریال در سایت اصلی ESET مربوط به حوزه خاورمیانه است؛ چراکه هر یک از لایسنس‌های ESET دارای یک Activation Key یا سریال ٢٠ حرفی هستند که به صورت پنج قسمت چهار حرفی و مجموعا ٢٠ حرف و بدین شکل است RNA2-5GX2-D2X2-S5DC-32XF.

کاربر پس از خرید لایسنس باید شخصا با مراجعه به سایت www.eset.com/me/activate لایسنس را به نام خود و به صورت اختصاصی و به نام ایران ثبت کند.

این مهم‌ترین ویژگی لایسنس‌های اورجینال ESET قابل‌استفاده در ایران است. درعین‌حال سریال‌های اورجینال با حروف RN مخصوص ایران و AE مخصوص حوزه خاورمیانه شروع می‌شود.

لایسنس‌های اصلی در حوزه خاورمیانه سریالی ٢٠ کاراکتری شامل پنج بخش چهارحرفی بوده که با حروف RN یا AE آغاز می‌شود.

RN مشخصه محصولات ESET NOD32 مخصوص ایران است و AE هم لایسنس‌های صادره از دفتر دوبی ESET برای حوزه خاورمیانه است.

منبع: روزنامه شرق
کد مطلب: 37772
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ