دادگاهی شدن وبسایتهایی که از اطلاعات کاربران حفاظت نمیکنند
ایتنا- بهموجب قانونی جدید در ایالاتمتحده آمریکا شاهد این هستیم که ازاینپس مدعیالعموم میتواند پرونده دادگاهی علیه شرکتهایی که ازنظر امنیتی به سطح مناسبی نرسیدهاند را به راه انداخته و از این شرکتهای درخواست غرامت کند.
بهموجب قانونی جدید در ایالاتمتحده آمریکا شاهد این هستیم که از این پس مدعیالعموم میتواند پرونده دادگاهی علیه شرکتهایی که ازنظر امنیتی به سطح مناسبی نرسیدهاند را به جریان انداخته و از این شرکتها درخواست غرامت کند.
به گزارش ایتنا از رایورز از وبسایت خبری gizmodo، ماجرای انتشار اطلاعات بهدستآمده از هک Ashley Madison موجب بیداری بسیاری از افراد و البته ترس عمومی از عدم وجود اعتماد به حفاظت از اطلاعات شخصی آنها شده است.
این امر موجب شده است تا دادگاههای فدرال در ایالاتمتحده آمریکا دستبهکار شده و نسبت به پدیده رو به رشد هک عکسالعمل مناسب را نشان بدهند.
بر اساس آمار بیشترین میزان وقوع هک به علت سهلانگاریهای مسئولان امنیتی سایتها در دنیای مجازی رخ میدهد و همین امر نیز دستمایه تصمیمات جدید دادگاههای فدرال شده است. این دادگاهها به این امر اعتقاد دارند که پیشگیری بهتر از درمان است و با توجه به عدم امکان شناسایی سریع و دادگاهی کردن هکرها، میتوان به سراغ دیگر سوی ماجرا رفت.
بهاینترتیب دادگاههای فدرال امکان ارائه شکایت رسمی از وبسایتهایی که امنیت اطلاعات کاربران خود را دستکم میگیرند خواهند داشت. این امر به این معنا است که اگر شرکتهایی که خدمات تحت وب را ارائه میدهند، نتوانند ساختار امنیتی مناسبی را به وجود بیاورند، پیش از اینکه یک هکر بخواهد به سراغ آنها برود باید به دادگاه پاسخگو بوده و غرامت سنگینی را پرداخت کنند.
به این ترتیب میتوان انتظار داشت که بیشتر شرکتها به فکر بازنگری در ساختار امنیتی خود و استفاده از راهکارهای امنیتی بهینهتر بیفتند.