ایتنا - این سیستم تریلیونها فراداده که از رفتارهای کاربران در اینترنت ذخیره شده است را در اختیار جاسوسان بریتانیایی قرار میدهد.
جاسوسان بریتانیایی برنامه جدیدی برای نظارت جامع روی اینترنت مطرح کردند که با نام Karma Police شناخته میشود و به آنها امکان میدهد فعالیتهای خود را با اهداف دقیقتر دنبال کنند و از این طریق بتوانند در پروفایل شخصی هر کاربر جهانی اینترنت گشتوگذار کنند.
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از پیسیورلد، این سیستم تریلیونها فراداده که از رفتارهای کاربران در اینترنت ذخیره شده است را در اختیار جاسوسان بریتانیایی قرار میدهد.
مرکز The Intercept که از این طرح دولت بریتانیا پرده برداشته است، توضیح داده که Karma Police پروژههای محرمانه و کدگذاری شده مختلفی را پیش میبرد که از جمله آنها میتوان به Moose Milk اشاره کرد. در این پروژه تلاش میشود با دادههای ویژه از کیوسکهای تلفن مورد تحلیل قرار بگیرند.
پروژه دیگری که توسط جاسوسان بریتانیایی ارائه شده است Salty Otter نام دارد. این پروژه در اصل تکنیکی است که نوع دستگاه واسطهای را تشخیص میدهد و به عنوان مثال مشخص میکند که کاربر از طریق تلفن یا چتهای اینترنتی ارتباط خود را برقرار کرده است.
اسنادی که پیشتر «ادوارد اسنودن» کارمند اسبق «آژانس امنیت ملی آمریکا» (NSA) منتشر کرده بود نیز نشان میدهد «ستاد ارتباطات دولت بریتانیا» (GCHQ) سرمایهگذاریهای گسترده روی پروژه Karma Police انجام داده است.
با این وجود «گروه فرمانهای پیشرو» (PTSG) که نمونه اولیه فناوریهای نظارتی را برای دولت بریتانیا ارایه کرده است، هماکنون در حال توسعه آن است. این گروه فوریه ۲۰۰۸ جلسهای را با مقامات بریتانیایی برگزار کرده بود تا بتواند نیاز دولت به محتوای الکترونیکی را پاسخ دهد.