ایتنا- برابر قانون هک، نفوذ و دسترسی غیرمجاز به دادهها و فروش نرمافزارهای آموزش هک جرم محسوب میشود.
شناسایی و دستگیری 70 هکر توسط فتا
خبرگزاری ايسنا , 26 مهر 1394 ساعت 13:10
ایتنا- برابر قانون هک، نفوذ و دسترسی غیرمجاز به دادهها و فروش نرمافزارهای آموزش هک جرم محسوب میشود.
معاون امور بینالملل و حقوقی فتا ناجا از اجرای عملیات کشوری برای شناسایی هکرها خبر داد و گفت: در این راستا ۷۰ نفر شناسایی و به دستگاه قضا معرفی شدند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، سرهنگ حسین رمضانی در اینباره گفت: برابر قانون مجازات اسلامی مستند به مواد ۷۲۵ و ۷۵۳ (بندهای الف، ب و ج)، هک، نفوذ و دسترسی غیرمجاز به دادهها و فروش نرمافزارهای آموزش هک جرم محسوب میشود و پلیس فتا نیز با هکرها ، گردانندگان تارنماهای آموزش هک ، ارائه دهندگان نرمافزارهای هک و نفوذ مقابله میکند.
وی افزود: در قوانین ملی اکثر کشورها، هک و مسائل مربوط به آن (آموزشها و نرمافزارهای مربوطه) را جرم میدانند؛ امید داریم همه پلیسهای سایبری دنیا برای مقابله با این حوزه، واکنشی موثر و به هنگام داشته باشند.
معاون امور بینالملل و حقوقی فتا ناجا تصریح کرد: بر اساس این تکلیف قانونی، پلیس فتا ناجا با مشارکت پلیسهای فتای استانی از ۱۹ مرداد تا ۳۱ شهریور ماه به منظور شناسایی و برخورد قانونی با هکرها ، گردانندگان تارنماهای آموزش هک ، نفوذ و ارائه دهندگان نرمافزارهای هک و نفوذ، عملیاتی را به مرحله اجرا گذاشت.
سرهنگ رمضانی گفت: پلیس فتا ناجا در این خصوص بیش از ۱۵ هزار وبسایت را رصد کرده و در ۱۰۴ مورد که جرم آنها محرز بود، پیگیری در دستور کار پلیس قرار گرفت.
معاون امور بینالملل و حقوقی فتا ناجا ادامه داد: در این عملیات سراسری، بیش از ۷۰ نفر شناسایی و با مستندات مربوطه به دستگاه قضا برای برخورد قانونی معرفی شدند.
وی ضمن تشکر از پشتیبانی و هماهنگیهای دستگاه قضائی کشور در این عملیات در راستای ارتقای امنیت فضای سایبر اظهار کرد: موضوع هک و نفوذ همانطور که قانون به خوبی آن را جرم تلقی میکند، علاوه بر خسارتهایی در سازمانهای دولتی و خصوصی، به شدت حریمخصوصی کاربران را هدف قرار میدهد که حفظ حریم خصوصی کاربران و آزادیهای مشروع آنها در فضای سایبر از اهداف اصلی این پلیس است و پلیسفتا تمام امکانات و منابع خود را جهت امنسازی فضای سایبری برای کاربران قانونمدار به کار میگیرد.
براساس گزارش سایت پلیس، این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه همه کاربران باید همانند فضای واقعی، خود را مکلف به رعایت حفظ حریم خصوصی افراد بدانند و پلیس را در این مسیر یاری کنند، تصریح کرد: والدین باید نظارت بیشتری بر رفتار جوانان و نوجوانان خود در حوزه استفاده از فضای سایبر داشته باشند تا آنها بر اساس کنجکاویهایشان جذب وبسایتهای مجرمانه مانند وبسایتهای آموزش هک نشوند.
کد مطلب: 38782
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/38782/شناسایی-دستگیری-70-هکر-توسط-فتا