۱
۰
plusresetminus
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۰
سخنگوی سازمان تنظیم مقررات خبر داد:

ورود ۷ اپراتور جدید اینترنت به بازار

صدور مجوز نهایی بزودی
ایتنا- قرار بود پروانه فعالیت خدمات دهندگان FCP در هفته دولت اعطا شود که عملی نشد.
ورود ۷ اپراتور جدید اینترنت به بازار


سخنگوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات با بیان اینکه تاکنون مجوز فعالیت اپراتورهای جدید اینترنت برای هیچ یک از متقاضیان صادر نشده است، گفت: مجوز ۷ اپراتور به زودی صادر می‌شود.


به گزارش ایتنا از مهر، جهانگیر اسدی آخرین وضعیت متقاضیان دریافت پروانه فعالیت در حوزه خدمات ارتباطات باندپهن ثابت ( FCP ) که قرار است جایگزین خدمات دهندگان PAP در کشور شوند را تشریح کرد.

وی گفت: مجوز فعالیت ۷ اپراتور در بازار ارتباطات ثابت – FCP – قطعی شده و آماده است، اما هنوز مجوزی برای شرکت‌ها صادر نشده است.

سخنگوی رگولاتوری اضافه کرد: تاکنون رگولاتوری به هیچ یک از این ۷ شرکت، پروانه نهایی را ارائه نکرده است.

اسدی با بیان اینکه در حال هماهنگی و برنامه‌ریزی برای صدور مجوز به این شرکت‌ها هستیم، افزود: مجوز فعالیت این شرکت‌ها به طور یکجا و طی مراسمی اعطا خواهد شد.

مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اضافه کرد: پروانه فعالیت اپراتورهای جدید خدمات اینترنت در راستای ساماندهی به اینترنت کشور بزودی و در آبان ماه به این ۷ اپراتور اعطا خواهد شد.

قرار بود پروانه فعالیت خدمات دهندگان FCP در هفته دولت اعطا شود که به دلیل آماده نشدن شرایط تمامی متقاضیان دریافت این پروانه، اعطای مجوز به آبان ماه موکول شده است.

هفته گذشته یکی از شرکت‌های اینترنتی مدعی شده بود که از رگولاتوری مجوز FCP را دریافت کرده است.

پروانه فعالیت شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت در کشور پس از گذشت ۱۰ سال به پایان رسیده و براین اساس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، قوانین جدیدی را تحت عنوان پروانه‌های فعالیت خدمات ارتباطات باندپهن ثابت – FCP – مصوب کرده است.

دریافت کنندگان پروانه FCP می‌توانند بدون محدودیت تکنولوژی و با رعایت انحصار شبکه زیرساخت و شبکه‌های ماهواره‌ای، هرگونه سرویس مرتبط با اینترنت را در کشور ارائه کنند.

این اپراتورها، حتی پس از اتمام دوره انحصار اپراتور فیبرخانگی که مربوط به نیمه اول سال ۹۵ می‌شود، مجاز خواهند بود شبکه فیبرنوری نیز ایجاد کنند و سرویس‌های مرتبط با این حوزه را ارائه دهند.

طبق مجوز صادر شده اپراتورهای FCP باید سالانه حداقل ۲۰ هزار پورت اینترنت در خارج از مراکز استان‌های کشور ایجاد کنند که این تصمیم در راستای توسعه متوازن ارتباطات در کشور اتخاذ شده است.

در پروانه خدمات ارتباطات باند پهن ثابت، مجوزهایی که صادر می‌شود تمامی امکانات را در حد پروانه شرکت مخابرات ایران به متقاضیان واگذار می‌کند.

حق امتیاز دریافت پروانه‌های جدید خدمات اینترنت در کشور – FCP – مبلغ ۲۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شده است.

این شرکت‌ها ملزم به رعایت سایر تعهدات مالی از جمله تسهیم درآمد ۳ درصد به صورت سالانه به دولت هستند.

این شرکت‌ها در صورت عدم رعایت الزامات پروانه نیز مشمول جریمه و اخطار و تذکر خواهند شد.
کد مطلب: 38885
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
وقتی پهنای باند ارزان (رایگان!!) در اختیار شرکت ها قرار نمیگیره همه چیز کشکه و این چیزها هیچ تاثیری نداره
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ