توضح فیسبوک درباره سرویس کنترل سلامتی پس از حملات پاریس
ایتنا- فیسبوک تاکنون سرویس کنترل سلامتی خود را تنها پنج مرتبه از زمان راهاندازی آن در اکتبر ۲۰۱۴ فعال کرده است.
کاربران شبکههای اجتماعی از فیسبوک به خاطر فعال کردن سرویس کنترل سلامتی پس از حملات پاریس و عدم فعالسازی آن پس از حملات بیروت انتقاد کردند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، شبکه اجتماعی فیسبوک در پی حملات تروریستی اخیر در پاریس امکانی را برای کاربران خود فعال کرد که به آنها این اجازه را میداد که به دوستان و آشنایان خود اطلاع دهند که از این حملات در امان ماندهاند. بیش از چهار میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در جهان از این امکان ویژه فیسبوک استفاده کردند.
این در حالی است که بسیاری از کاربران سرویس کنترل سلامتی فیسبوک را یک ابزار ارتباطی مهم خواندند اما کاربران دیگری از این شبکه اجتماعی به خاطر اینکه این امکان را پس از یک بمبگذاریهای بیروت فعال نکرد، انتقاد کردند.
عدم فعالسازی این امکان پس از حملات در لبنان که یک روز قبل از اتفاقات پاریس رخ داد ظاهرا به اختلاف همدردی جهانی برای قربانیان تروریسم در اروپا در مقابل قربانیان تروریسم در خاورمیانه اشاره دارد.
یک پزشک لبنانی به نام الیفارث در پی این موضوع در پستی در صفحه خود نوشت: از لبنان، اینجا پاریس است: در جهانی که به جان اعراب اهمیت نمیدهد.
مارک زاکر برگ - مدیر فیسبوک - در پی این انتقادات گفت: بسیاری از افراد به درستی این سوال را مطرح کردهاند که چرا ما سرویس کنترل سلامتی را برای حملات پاریس فعال کردیم، اما این کار را پس از بمبگذاریهای بیروت و دیگر نقاط انجام ندادیم.
تا دیروز سیاست ما این بود که سرویس کنترل سلامتی را فقط برای حوادث و بلایای طبیعی فعال کنیم.
ما این سیاست را تغییر دادیم و اکنون قصد داریم این سرویس را برای بلایای انسانی دیگری که از این به بعد رخ میدهد نیز فعال کنیم.
فیسبوک تاکنون سرویس کنترل سلامتی خود را تنها پنج مرتبه از زمان راهاندازی آن در اکتبر ۲۰۱۴ فعال کرده است و تمام موارد قبلی پس از بلایای طبیعی همچون زمین لرزه و سونامی بودهاند.
زاکربرگ نوشت: از همه به خاطر سوالاتی که از ما پرسیدهاند و ابراز توجهی که داشتهاند تشکر میکنیم.
شما حق دارید که بگویید مناقشات مهم دیگری در جهان وجود دارد. ما به تمام انسانها بطور برابر نگاه میکنیم و به سختی در تلاش هستیم که به مردمی که در این وضعیت قرار گرفتهاند کمک کنیم.
همچنین آلکس شولتز - از مدیران رده بالای فیسبوک - نیز در اینباره گفت: فیسبوک به بهترکردن و موثرکردن سرویس کنترل سلامتی ادامه خواهد داد.
وی نوشت در جریان یک بحران در حال وقوع همچون جنگ یا بیماریهای واگیردار سرویس کنترل سلامتی در شکل کنونی برای افراد کارآمد نخواهد بود، چراکه یک نقطه شروع و پایان مشخص وجود ندارد و متاسفانه این امکان که بدانیم آیا یک فرد واقعا سلامت است وجود ندارد.
این شرکت هنوز در تلاش برای کار بر روی بهتر کردن این سرویس است.
شولتز گفت: فعالسازی این سرویس سیاست ما در خصوص سرویس کنترل سلامتی را تغییر داده و ما آن را برای دیگر اتفاقات جدی و غمانگیز در آینده فعال خواهیم کرد. ما میخواهیم این ابزار هر زمان و هر جا که بتواند کمک کند در دسترس باشد.