مدیرعامل سرآوا: امروز شاهد فروپاشی شرکت تهاجمی "راکت اینترنت" هستیم
ایتنا - مدیرعامل آواتک: ۲۵ درصد از جوانان فعال در استارتاپها قصد خروج از کشور را داشتند اما با ورود به "آواتک" و آگاه شدن از چگونگی حمایت این مرکز از ایده ها و تیم های کارآفرین، از تصمیم خود برای ترک کشور منصرف شدند.
مدیران آواتک و سرآوا با ارسال متنی به رسانهها مدعی شدند که فعالیت آنها یاعث جلوگیری از فرار مغزها شده است.
بخشی از گزارش ارسالی روابط عمومی آواتک به ایتنا را در ادامه میخوانید:
۱۰ تيم استارتاپی چرخه دوم مركز شتابدهي آواتك، در حضور جمعي از سرمايه گذاران داخلي و خارجي استارتاپهای خود را ارائه و معرفی كردند. در این رویداد محسن ملایری، مدیرعامل مرکز شتابدهی آواتک گفت: در چرخه دوم شتابدهی آواتک ۲۲۰ تیم متقاضی ورود به این چرخه بودند که پس از گزینش آنها، ۲۰ تیم وارد مرحله پیششتابدهی شدند و در نهایت ۱۰ تیم با گذراندن این دوره امروز برای جلب نظر سرمایه گذاران و کسب سرمایه لازم برای گسترش کار خود در مراسم دمودی به معرفی و ارائه استارتاپ خود می پردازند. مدیرعامل آواتک تاکید کرد: ۲۵ درصد از جوانان فعال در استارتاپهای چرخه دوم این شتابدهنده، قصد خروج از کشور را با هدف تحصیل در دیگر کشورها داشتند اما با ایجاد فرصتی برای کارآفرینی و خلق ارزش، ضمن ورود به "آواتک" و آگاه شدن از چگونگی حمایت این مرکز از ایده ها و تیم های کارآفرین، از تصمیم خود برای ترک کشور منصرف شدند.
سعيد رحماني، مديرعامل و بنیانگذار شركت سرآوا، نیز طی سخنانی در اين رویداد، هدف از شكل گيري اين استارتاپها را ایجاد تجربه كارآفرينی و ارزش آفريني جهت خلق ارزش و نوآوري در كشور دانست و گفت: با حمايت از نبوغ و انديشه اين جوانان و بها دادن به آنها ، نه تنها شاهد مهاجرت كردن آنها به ديگر كشورها نخواهيم بود، بلكه بسياري از آنها با آگاه شدن از حمایت مراکز شتابدهی براي رسيدن به اهداف خود به كشور بازميگردند. وي با اشاره به اينكه هم اكنون نيز شاهد چنين روندي بودهايم، عنوان كرد: نخبگان و جوانان ما خواهان شركت در چنين فعاليتهايي هستند و دولت، ملت و همه ما بايد به زعم خود چنين فضايي را براي فعاليت جوانان در ظرفيتهای اقتصادي كشور ايجاد كنيم.
به گفته رحمانی جلوگیری از فرار مغزها، رشد كارآفريني و شكل گرفتن تجربه خلق ارزش از دستاوردهای این جریان است. وی گفت: در صورتی که اقتصاد دانش بنيان در كشور رشد نکند و سرمايه خارجي كه ميتواند در كنار سرمايه داخلي به رشد علم و نوآوری كمك كند، به سرمايهاي تهاجمی برای جذب و قبضه کردن بازار ايران تبديل خواهد شد. وي با تحسين پشتكار نخبگان و جوانان غيور كشور و روحيه رقابتي آنها گفت: به واسطه همين پشتكار، تلاش و رقابت سالم است كه امروز شاهد شكست و فروپاشی شركتهاي تهاجمی خارجی چون "راكت اينترنت" و امثال آن هستيم که صرفا برای تصاحب استارتاپها فعالیت میکنند. وی یادآور شد: امروز شاهد این مهم هستیم که تيمهاي چرخه نخست آواتك با شكل دادن به شركتهاي خود توانستهاند براي يكصد نفر ايجاد اشتغال كنند، ٩٠درصد از سرمايه اين تيمها توسط سرمايهگذاران داخلي و ٧٠ درصد اين سرمايه از بخش خصوصي تامين شده است.
وقتی در این بازار بسیار کوچک این دو رقیب همدیگه را نابود می کنند در نهایت به ضرر اکوسیستم تموم می شه و هر دو تا ضرر می کنند و در نهایت گروههای رادیکال سود می کنند
ولی جالبه این دو تا هر دو خارجی هستند 40 درصد سهام سراوا در اختیار سویدی ها است
و سراوا از ابتدا قرار بود که از طریق افریقای جنوبی شرکت نسپرز وارد بازاتر ایران شوند چون سعید رحامنی مدیر ارشد این شرکت افریقایی بوده و از با سرمایهاین شرکت افریقایی و کمک شرکت اتیه بهار و بیژن خواجه پور واترد بازار استارت آپ ها شدند و اتیه بهار همه مطالعه را انجام داد و پس از ان نیز با کمک مالی بنیاد کافمن امریکا جریان استارت ویکند ها شروع شد
خود گویی و خود خندی...