کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

10 برابر شدن ترافیک دیتا روی موبایل تا 4 سال آینده

سايت خبری خبر آنلاین , 7 دی 1394 ساعت 13:10

استفاده از شبکه‌های توزیع محتوا (CDN) به عنوان راهکاری برای حل مشکل توزیع محتوا به کار گرفته شده است.




خوانساری از بومی‌سازی فناوری اطلاعات و آماده‌سازی جذب فناوری‌های پیشرفته در کشور درپژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرداد.


به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، دکترمحمد خوانساری امروز در همایش تبیین راهکارهای توسعه شبکه توزیع محتوا بر بستر شبکه ملی اطلاعات، بومی‌سازی فناوری و آماده‌سازی جذب فناوری‌های پیشرفته در کشور را ازجمله مهمترین وظایف پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و گفت:در سه تا چهار سال گذشته، ۳ فعالیت منسجم در حوزه خدمات توزیع محتوا انجام شده است.

وی بر لزوم سرمایه‌گذاری در این حوزه تاکید کرد و گفت: متولیان امر باید اقدامات لازم برای بهره‌گیری از این فناوری پیشرفته را به عمل آورند.

خوانساری اظهار کرد: علاوه بر فعالیت‌های پژوهشی، ۲ کار مشاوره‌ای و مطالعاتی برای سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیرساخت به انجام رسیده است.

وی به گسترش اینترنت و توسعه خدمات مرتبط به آن اشاره کرد و گفت: افزایش محتوای حجیم نیاز به توسعه پهنای‌باند و زیرساخت شبکه را بیشتر کرده است.

خوانساری مستندات و ملزومات صدور پروانه برای اپراتورهای شبکه توزیع محتوا و طراحی توزیع شبکه محتوا را از جمله کارهای این مجموعه اعلام کرد و گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی لازم برای بومی‌سازی این فناوری را دارا است.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پیش‌بینی می‌شود ترافیک دیتا بر روی تلفن همراه در سه تا چهارسال آینده، ۱۰ برابر شود و رشد این ترافیک ۳ برابر ترافیک دستگاه‌های ثابت است.

وی با اشاره به فعالیت‌های این پژوهشگاه در زمینه خدمات توزیع محتوا، گفت: این پروژه در فاز مطالعاتی از سال ۹۱ در دستور کار این پژوهشگاه قرار گرفته است و طراحی این شبکه و بهینه‌سازی پهنای‌باند در سال ۹۳ عملیاتی شده است.

خوانساری با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود ترافیک IP در دنیا تا سال ۲۰۱۶ به یک زیتا بایت برسد، بیان کرد: این ترافیک در ۵ سال گذشته ۵ برابر شده و در پنج سال آینده سه برابر خواهد شد.

وی گفت: تاخیر زمانی ارائه خدمات اینترنتی از منبع تا مقصد، افزایش کاربران، نامتقارن بودن تقاضای کاربران و نیاز به برخی از خدمات با کیفیت بالا سبب شده تا ارسال بهینه محتوی و غیرمتمرکز شدن توزیع محتوی، مطرح شود.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد:‌ با افزایش سرعت اینترنت و ضریب نفوذ دسترسی آن در کشور شاهد رشد قابل توجهی در تولید و مصرف محتوا در کشور هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد شبکه‌های توزیع محتوی و گسترش آنها علاوه بر کمک به توزیع کیفی محتوا نیاز به سرمایه‌گذاری‌های پرهزینه در شبکه توزیع و زیرساخت کشور را کاهش می‌دهد.


کد مطلب: 40035

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/40035/10-برابر-شدن-ترافیک-دیتا-روی-موبایل-4-سال-آینده

ايتنا
  https://www.itna.ir