۲
۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۷

Vpn و تهدیدات استفاده از آن

ایتنا- همه کشورها بر اساس فرهنگ، مذهب و قوانین اجتماعی و سیاسی خود، تعدادی از سایت‌ها و یا مفاهیم را در اینترنت فیلتر می‌کنند.
Vpn و تهدیدات استفاده از آن


هر فیلتر شکن به محض اجرا روی سیستم، چندین پورت را جهت اجرای دستورات باز می‌کند و جالب است که هیچ شرکت امنیتی در هیچ کجای دنیا، امنیت استفاده از VPN و دیگر فیلتر شکن‌ها را تأیید نکرده است.


عصر تکنولوژی و ارتباطات باعث شده تا افراد بتوانند با یک جستجوی ساده در اینترنت به هر نوع اطلاعاتی در هر زمینه‌ای دستیابی داشته باشند. از طرفی همین امکانات اینترنت باعث شده تا افراد بتوانند هر موضوعی را روی اینترنت برای دید عموم قرار دهند که گاهاً این اطلاعات سایت‌ها یا مفاهیم آن برای در معرض دید عموم قرار گرفتن مناسب نیست.

از آنجایی که کلاهبرداران و فرصت طلبان همواره در پی فرصتی برای بهره‌برداری از هر موقعیتی هستند، سعی می‌کنند با فراهم کردن محصولاتی که ممکن است مردم به آن نیاز داشته باشند، به آن‌ها نزدیک شده و در ضمن یک راهی برای ورود به کامپیوتر آن‌ها باز کنند.

در برابر فیلترینگی که دولت‌های کشورهای مختلف بر روی شبکه اینترنت قرار می‌دهند، برخی کلاهبرداران و حتی جاسوس‌ها در اقصی نقاط دنیا، vpn و فیلتر شکن‌ها را گسترش و ترویج داده‌اند که از طریق آن راهی به کامپیوتر افراد باز کنند.

(Vpn (virtual private network یک راه میانبر و در واقع دور زدن فیلترینگ محسوب می‌شود که با استفاده از آن افراد می‌توانند سایت‌های فیلتر را باز کنند و ببینند، اما به نظر شما شرکت‌های خارجی که این نرم‌افزارها را گسترش می‌دهند چرا باید بدون دریافت هزینه روزانه چندین فیلتر شکن و vpn مختلف را برای مردم تهیه و با نازلترین قیمت در اختیار آن‌ها قرار دهند؟

جالب است بدانید شما با نصب vpn با اتصال به یک سرور خارجی، یک IP خارجی را به رایانه کاربری داخلی خود اختصاص می‌دهید و از این طریق همه اطلاعات و داده‌های رایانه کاربر به سرور خارجی اتصال پیدا می‌کند و از آن وارد اینترنت می‌شود و سپس از فیلترینگ داخلی کشور عبور می‌کند.

همچنین باید بدانید که هر فیلتر شکن به محض اجرا روی سیستم، چندین پورت را جهت اجرای دستورات باز می‌کند و جالب است که هیچ شرکت امنیتی در هیچ کجای دنیا، امنیت استفاده از VPN و دیگر فیلتر شکن‌ها را تأیید نکرده است.

کاربران کامپیوتر باید بدانند که ممکن است فیلتر شکن‌ها خود نوعی تروجان یا کی لاگر باشند که اطلاعات مربوط به نام کاربری و رمز عبور افراد را در اختیار سرور خارجی قرار دهند.

استفاده از SSL TUNNEL VPN در اصل برای طراحی شبکه‌های امن درون سازمانی طراحی شده است و این شبکه‌ها برای انتقال امن درون سازمان جهت کاهش امکان دسترسی افراد خارج از سازمان به اطلاعات طبقه‌بندی شده، طراحی و راه‌اندازی شده‌اند؛ اما این روزها هر شرکت تجاری نا امن و نا معتبر با نازلترین قیمت یک vpn را برای ارائه به افراد روی سایت خود برای دانلود قرار می‌دهند که استفاده از آن‌ها اصلاً منطقی نیست و هیچ توجیه عقلانی ندارد.
بنابراین اگر به حریم خصوصی خود و محرمانگی داده‌های کامپیوتر خود اهمیت می‌دهید، نباید از فیلتر شکن‌های ناامن استفاده کنید.

افرادی که نیاز مبرم به استفاده از سایت‌های فیلتر دارند، می‌بایست با مراجعه به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات vpn مجاز تهیه نمایند.

منبع : www.iranhoshdar.ir
کد مطلب: 40164
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
United States
بعد لابد اون وی پی ان مجاز امنه !
قطعا تمام حروفی رو که تایپ کردی تک تک ذخیره میکنه برای سو استفاده بعدی
feedback
United States
خوب تو بازار هست دیگه با ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان یک وس پی ان عالی میخری در ضمن کلی پروکسی وب هست بعلاوه اکستنشن های کروم و فایرفاکس و هاست رایگان برای راه اندازی ssh tunnel و پروکسی وب مثل glype
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ