ایتنا- بازار ظرفیت ۱۸ پروانه FCP را که وعده آن داده شده است، ندارد و اجبارا برخی از این حوزه کنارهگیری خواهند کرد.
ارائه تلفن ثابت ارزانتر از مخابرات ادعاست
28 دی 1394 ساعت 13:05
ایتنا- بازار ظرفیت ۱۸ پروانه FCP را که وعده آن داده شده است، ندارد و اجبارا برخی از این حوزه کنارهگیری خواهند کرد.
مدیر عامل مخابرات استان تهران گفت: ارائه تلفن ثابت ارزانتر از مخابرات توسط شرکتهای جدید ارتباطات ثابت ادعاست و هیچ شرکتی بدون باندل خدمات ثابت و سرویسهای ارزش افزوده قادر به رقابت در این حوزه نیست.
علیرضا صیدی با بیان اینکه نظر برخی شرکتهای جدید ارتباطات ثابت (FCP) برای ارائه تلفن ثابت ارزانتر از مخابرات تنها یک ادعاست، گفت: اینکه اکنون پروانههای جدیدی در زمینه ارتباطات ثابت داده شده، کار جدیدی نیست و در گذشته نیز پروانه PSTN (بهرهبرداری از تلفن ثابت) به پنج شرکت داده شده بود که نهایتا همه از دور خارج شدند.
وی ادامه داد: برخی از این شرکتها عطای بازار ارتباطات را به لقایش بخشیدند و برخی دیگر تمامی مشترکان جذب شدهشان را به مخابرات منتقل کردند.
مدیرعامل مخابرات تهران افزود: حالا اگر قرار باشد همان پروانهها با ظاهری متفاوت و تحت عنوان FCP به متقاضیان اعطاء شود، خوب تجربه روند گذشته دور از ذهن نیست.
او با تأکید بر اینکه در حال حاضر هزینه برقراری هر خط تلفن ثابت برای مخابرات بالغ بر یک میلیون تومان است، گفت: با این حال، قیمت واگذاری هر خط ۵۰ هزار تومان است و اگر آرپوی هر خط را حدود سه هزار و ۵۰۰ تومان در نظر بگیریم، خودتان حساب کنید چند سال زمان میبرد تا سرمایهگذاری اولیه جبران شود.
صیدی در پاسخ به این سوال که شرکتهای FCP با دریافت سرشماره دنبال ارائه خدمات تلفنی بر بستر VoIP هستند، آیا در چنین شرایطی هم به صرفه آنها برای ورود به این عرصه نیست، گفت: قطعا هیچ FCP فقط تلفن ثابت نخواهد داد زیرا زیانده خواهد شد و از این حیث دنبال باندل کردن خدمات خود هستند و مخابرات هم این کار را در راستای کاهش هزینه هایش انجام میدهد.
وی گفت: درست است که VoIP هزینهها را کاهش میدهد اما لایه اکسس (دسترسی) همواره سر جای خود است؛ بنابراین شرکتهای FCP یا باید این لایه را ایجاد کنند یا از ما با تعرفههای مشخص بگیرند.
منبع : تسنیم
کد مطلب: 40476
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/40476/ارائه-تلفن-ثابت-ارزان-تر-مخابرات-ادعاست