۶
۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۶
یک مقام دولتی مطرح کرد

مخالفت با ورود آمازون به ایران در قالب نمایندگی

ایتنا- عضو هیات‌عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران: ورود فروشگاه‌های اینترنتی بین‌المللی مانند آمازون به معنی کوچک‌شدن ارائه‌دهندگان ایرانی خواهد بود.
مخالفت با ورود آمازون به ایران در قالب نمایندگی


یک مقام دولتی در سازمان فناوری اطلاعات گفت: آمازون می‌تواند بدون داشتن نمایندگی در ایران سرویس جهانی خود را به ایرانی‌ها نیز ارائه کند و ایرانی‌ها پس از برجام در صورت لزوم با کارت اعتباری از این فروشگاه خرید کنند.


به گزارش ایتنا از فارس، خسرو سلجوقی درباره شنیده‌های مبنی بر خیز آمازون برای ورود به بازار ایران، اظهار داشت: موافق ورود آمازون به ایران در قالب نمایندگی نیستم.

وی گفت: در حال حاضر فروشگا‌های اینترنتی ایرانی همین سرویس را در کشور ارائه می‌دهند و باید زمینه را برای رشد ارائه‌کنندگان خدمت داخلی فراهم کنیم.

سلجوقی تاکید کرد: البته این موضوع به معنی عدم استفاده از امکانات فروشگاه‌های بین‌المللی نیست، بلکه آمازون می‌تواند بدون داشتن نمایندگی در ایران در قالب فعالیت‌ بین‌المللی سرویس جهانی خود را به ایرانی‌ها نیز ارائه دهد و ایرانی‌ها نیز با داشتن کارت اعتباری در صورت لزوم از این فروشگاه خرید کنند.
کد مطلب: 40512
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
لطفا با تنگ نظری مردم ایران را از امکانات جهان امروز محروم نکنید.
a
feedback
Iran, Islamic Republic of
سلام
این تنگ نظری نیست ، با فرض اینکه امروز اینگونه شرکت ها با تاسیس نمایندگی وارد بازار ما بشوند ، چه نتایجی حاصل می شود؟
با توجه به قدرت مالی بسیار گسترده اینگونه شرکت ها که گاه توان های مالی در حد دولتی کوچک دارند ، کدام شرکت داخلی توان رقابت با این شرکت ها را دارد؟
سال ها این شرکت ها از بهترین خدمات نرم افزاری برخوردار بوده اند ، در حالی که ما به هزاران دلیل از این دسترسی ها محروم بودیم .
و به هزاران دلیل دیگر چنانچه این شرکت مجوز حضور مستقیم در بازار فعلی داخلی را داشته باشند بدون شک در کوتاهترین زمان موجب ورشکستگی بسیاری و حتی تمامی فروشگاه های اینترنتی فعلی خواهد شد و حتی بسیاری ار کسب و کارهای کوچک و متوسط هم که فعالین اینترنتی ندارند به سادگی از میدان بدر خواهند کرد . این به معنای افزوده شدن تعداد کثیری که در حال حاضر به زحمت مشاغل خود را حفظ کرده اند به جمعیت بیکاران خواهد بود. لذا فقط به شوق ارتباط با دنیای غرب ، بدون برنامه ریزی اصولی و علمی مجاز دانستن این شرکت ها به فعالیت مستقیم و بی واسطه ، مشکلات فراوانی در پی خواهد داشت که که جبرانش به سادگی امکان پذیر نیست و شاید هرگز صدمات آن جبران نشود.
feedback
Iran, Islamic Republic of
نگرانی شما بی مورده. اگر دسترسی به این شرکت ها باعث ورشکستگی شرکت های کوچک داخل کشورها میشد همه کشورهای جهان مانع دسترسی مردم خود به انها میشدند. اما شرکت های کوچک داخل هر کشور همیشه جایگاه خود رو خواهند داشت. چون فرد وقتی میتونه کالایی رو از یک فروشگاه داخلی بخره دلیلی نداره متحمل پرداخت هزینه اضافی برای حمل و نقل همون کالا از کشور های خارجی بشه. وقتی دیگه تحریمی وجود نداره دلیلی نداره ایران رفتاری متفاوت از کشورهای دیگه در پیش بگیره. شرکت های داخلی باید به جای ترس سعی کنند خود رو با شرایط جدید وفق بدن.
شهمیر
feedback
Iran, Islamic Republic of
یعنی چه پس رقابت چی میشه
همه چی باید تو ایران انحصاری بشه

یک تعداد کمتر بخورند در عوض یک ملت خریدی با قیمت جهانی بکنند بهتر نیست
feedback
Iran, Islamic Republic of
صورت مساله کاملا مشخص است.
ظاهرا یک تعداد کسب و کاری که در شکل فروشگاه توی این چند ساله تحریم تونستن توی ایران فعالیت کنن و از این شرایط بهترین بهره را بردن حالا نگران حضور شرکتهای خارجی به هر شکلی هستن.
feedback
Iran, Islamic Republic of
به جای مخالفت با این و اون اماده رقابت بشید. دوران رانت و انحصار و تنبلی و سو استفاده داره به پایان میرسه.
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ