کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

چگونه آفلاین از نقشه گوگل استفاده کنیم؟

2 بهمن 1394 ساعت 2:53

ایتنا - وقتی که شما نقشه یک ناحیه را دانلود کنید، حتی بدون اتصال به اینترنت قادر خواهید بود مسیر‌ها و نقاط مورد نظر خود را را دریافت کنید.




کاربران از طریق بخش ناحیه‌های آفلاین اپلیکیشن گوگل‌ مپس، می‌توانند مکان‌های اطراف خود را حتی وقتی که آفلاین هستند جستجو و مسیر خود را پیدا کنند.


به گزارش ایتنا از ایسنا به نقل از تایم، از دست دادن ارتباط اینترنتی هنگام نقل و انتقال می‌تواند شما را ناامید کند، مخصوصا اگر به تلفن همراه خود برای پیدا کردن آدرس وابسته هستید.
این قطع ارتباط اینترنتی می‌تواند وقتی باشد که در ایستگاه مترو و زیر زمین هستید، یا هنگام رانندگی به یک ناحیه روستایی دور سیگنال خود را از دست داده‌اید.
همه ما حداقل یک بار در چنین شرایطی بوده‌ایم.

ایده‌ خوبی است که برای چنین شرایطی چاره‌ای اندیشید و راه‌حل مناسب، دانلود کردن نقشه برای استفاده آفلاین در اپلیکیشن نقشه گوگل(Google Maps) است.
وقتی که شما نقشه یک ناحیه را دانلود کنید، حتی بدون اتصال به اینترنت قادر خواهید بود مسیر‌ها و نقاط مورد نظر خود را را دریافت کنید.

نکته مهم دیگر این است که به خاطر داشته باشید تاریخ انقضای این نقشه‌های دانلودشده سرانجام به پایان خواهد رسید، زیرا گوگل باید نقشه‌ها را به‌روز و از دقت آنها اطمینان حاصل کند. برای اینکه ببینید چه ناحیه‌هایی را ذخیره کرده‌اید و چه زمانی منقضی می‌شوند، اپلیکیشن نقشه گوگل را باز کنید و از قسمت منو، ناحیه‌های آفلاین (Offline areas) را انتخاب کرده و آنگاه مناطقی را که به شما پیشنهاد شده است،‌ دانلود کنید.

چطور می‌توانید نقشه آفلاین را دانلود کنید؟
اپلیکیشن نقشه گوگل را بر روی آیفون یا اندروید خود اجرا کنید. اطمینان حاصل کنید که به حساب گوگل خود وارد شده‌اید. سپس شهری که می‌خواهید دانلود کنید را جستجو کنید و روی نواری که در پایین صفحه و با نام مکان مورد نظر شما وجود دارد و آن را جستجو کرده‌اید، ضربه بزنید و آنگاه قسمت دانلود را انتخاب کنید.
پس از آن گوگل نقشه ناحیه‌ مورد نظرتان را به شما نشان خواهد داد و از شما می‌پرسد که می‌خواهید نقشه را دانلود کنید؟ و شما می‌توانید با انتخاب دوباره گزینه دانلود، دانلود را آغاز کنید.

باید توجه داشت دانلود ناحیه‌های آفلاین در برخی مناطق امکان‌پذیر نیست که ممکن است به دلایل محدودیت در قراردار، عدم پشتیبانی از یک زبان، قالب آدرس و یا دلایل دیگر باشد.
 


کد مطلب: 40559

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/40559/چگونه-آفلاین-نقشه-گوگل-استفاده-کنیم

ايتنا
  https://www.itna.ir