۱
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۷

درخواست مدیر اف.بی.آی از شرکت‌های فناوری برای افشای اطلاعات کاربران

ایتنا- کومی که در کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا حضور یافته بود گفت: ما خواهان شکل‌گیری دنیایی هستیم که افراد در آن از حکم دادگاه پیروی کنند.
درخواست مدیر اف.بی.آی از شرکت‌های فناوری برای افشای اطلاعات کاربران


جیمز کومی رئیس اف.بی.آی با طرح این ادعا که برای مقابله با تروریسم و جنایت دسترسی به داده‌های کاربران گوشی‌های هوشمند ضروری است خواستار افشای این نوع اطلاعات رمزگذاری شده گردید.


به گزارش ایتنا از فارس، اصرار شرکت‌های فناوری برای رمزگذاری گوشی‌های تولیدی خود و عدم موافقت با ایجاد آسیب‌پذیری عمدی بر روی آنها برای تسهیل جاسوسی‌های دولتی با خشم و عصبانیت اف.بی.آی و آژانس امنیت‌ملی آمریکا مواجه شده است.

مقامات این نهادهای امنیتی و اطلاعاتی می‌گویند شرکت‌های فناوری باید از دستورات دادگاه در این زمینه پیروی کرده و اطلاعات رمزگذاری شده مورد نیاز نهادهای اطلاعاتی و جاسوسی ایالات متحده را افشا نمایند تا از میزان جرم و جنایت کاسته شود.

اما شرکت‌های فناوری تبعیت از چنین دستوری را به معنای کاهش اعتماد مشتریان خدمات خود دانسته و می‌گویند ایجاد اشکالات عمدی در گوشی‌ها و ... ممکن است به سوءاستفاده دیگر هکرها منجر شود و این امری نیست که مخفی بماند.

کومی که در کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا حضور یافته بود در این مورد گفت: ما خواهان شکل‌گیری دنیایی هستیم که افراد در آن از حکم دادگاه پیروی کنند.

ما دنبال یک در پشتی نیستیم، عبارتی که من را گیج می‌کند. من یک در نمی‌خواهم. من یک پنجره نمی‌خواهم. من یک در شیشه‌ای کشویی نمی‌خواهم. من می‌خواهم مردم تابع دستورات دادگاه باشند و این گفتگویی است که تلاش می‌کنیم داشته باشیم.

اکثر شرکت‌های فناوری آمریکایی مانند اپل می‌گویند با رمزگشایی ارتباطات رمزگذاری شده کاربران محصولاتشان و به خصوص گوشی‌های هوشمند مخالف هستند و این کار را غیرعملی، ضدخلاقانه و حتی غیرممکن می‌دانند.

صاحب‌نظران معتقدند درگیری دو طرف در این زمینه در ماه‌های آینده هم ادامه خواهد یافت و ممکن است سازمان‌های جاسوسی و پلیس آمریکا برای مجبور کردن مؤسسات فناوری به تبعیت از نظراتشان به روش‌هایی همچون وضع قوانین تازه روی آورند.
کد مطلب: 41103
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
این موضوع تازگی ندارد ، اگر به یاد داشته باشید حدود بیست سال پیش زمانی که کاربر یک ایمیل در یاهو ثبت می کرد در انتها با تیک زدن یک موافقتنامه می توانست ایمیل خود را فعال کند ، یکی از بندهای این توافق نامه از این قرار بود که هرگاه لازم باشد اداره اطلاعات آمریکا حق دارد بدون کسب مجوز از کاربر محتوای ایمیل ها را بررسی کند و این بند کماکان به قوت خود باقی می باشد و چنین اظهاراتی فقط جنبه تبلیغاتی دارد.
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ