۰
plusresetminus
جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۱

کاربران شبکه‌های اجتماعی هنوز با بی‌دقتی فعالیت می‌کنند

ایتنا - باید مراقب داده های شخصی که در محیط آنلاین با توسعه دهندگان نرم افزارها، فروشگاه های اینترنتی و دیگر سازمانهای شخص ثالث به اشتراک می گذارید باشید.


کدامیک از شبکه های اجتماعی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند؟ در بیشتر موارد مردم از این شبکه ها برای در ارتباط بودن با دوستان، تماشای فیلم های خنده دار و گرفتن آخرین خبرها استفاده می کنند. به نظر می رسد که فیسبوک و دیگر شبکه های اجتماعی، دنیای مجازی امنی هستند که در اینها هم می توانید ببینید و بطور هم زمان دیده شوید. حتی شاید بهترین چیزی باشد که بر روی تخت گرم و نرم ما هم قابل دسترس است.


به گزارش ایتنا از ایدکو اغلب کاربران دیگر عادت کرده اند که مسائل زندگی شان را به اشتراک بگذارند. بیشترین پست هایی هم که در فیسبوک و یا اینستاگرام قرار می دهند در خصوص سفرهای خارج از کشور و خرید هدایای گران قیمت است که به نمایش عمومی در می آید. برخی دیگر هم با ارسال عکسهای سلفی که در جاهای مختلف از خود گرفته اند باعث می شوند که دنبال کنندگان زیادی شگفت زده شوند. به غیر از دنبال کنندگان عاشق پیشه در شبکه های اجتماعی کاربران حسود و فایل های اجرائی مخرب و مجرمان اینترنتی هم وجود دارند.

با اینکه در کودکی به ما یاد داده اند که نباید با غریبه ها صحبت کنیم اما برخی از کاربران وقتی وارد فیسبوک، اینستاگرام یا دیگر شبکه های اجتماعی می شوند این مسئله را فراموش می کنند. با توجه به تحقیقات اخیر لابراتوار کسپرسکی، ۲۸% تنظیمات حریم خصوصی کاربران شبکه های اجتماعی بر روی نمایش عمومی تنظیم شده است و تمام پست ها و عکسها به صورت عمومی برای همه قابل رؤیت هستند.

بسیاری از کاربران از هر ۱۰ درخواست دوستی غریبه یکی از آنها را تایید می کنند. از هر ۳ کاربر ۱ کاربر با افراد غریبه ای که با آنها دوست مشترک دارند دوست می شوند. اما کاربر عزیز کی گفته است که دوست شما آن کاربر غریبه را حتما می شناسد؟ ممکن است آنها هم فقط به دلیل دریافت درخواست دوستی وی را تایید کرده باشند.

این "دوستان غریبه" به راحتی می توانند فروشنده یا بازاریاب های محصولات غیر ضروری یک فروشگاه آنلاین، فروشندگان محصولات لاغری یا ورزشی و یا یک ربات باشد که در یک محیط گپ خصوصی به صورت غیر قانونی وب کم شما را می بیند. در بهترین حالت می توانیم بگوییم که برای شما هرزنامه ارسال کنند و در بدترین حالت یک مجرم سایبری واقعی باشند.

ما باور داریم که این احساس نادرستی است زمانی که در خانه در پشت چندین درب بسته نشسته ایم و با اینترنت مشغول هستیم، احساس نا امنی کنیم. جهان مجازی بسیار از خانه شما دور است و داده ها هم بر روی زمین های بین المللی مجازی نگهداری می شوند. اگر از داده ها محافظت نکنید هر کسی می تواند آنها را به دست آورد و اغلب همینطور هم می شود.

به همین دلایل باید مراقب داده های شخصی که در محیط آنلاین با توسعه دهندگان نرم افزارها، فروشگاه های اینترنتی و دیگر سازمانهای شخص ثالث به اشتراک می گذارید باشید.
اگر هنوز هم شبکه اجتماعی مورد استفاده تان محافظت نشده است، بهتر است این مشکل را همین حالا حل کنید. مراحل از این قرار است:
• تنظیمات مناسبی برای حریم خصوصی قرار دهید. بر روی لینک متن های طرز انجام این کار بر روی فیسبوک، گوگل پلاس و یا حتی VK.com کلیک کنید؛
• تمام درخواستهای دوستی ارسال شده از طرف غریبه ها را رد کنید؛
• یک برنامه امنیتی مناسب بر روی دستگاه خود نصب کنید تا از شما در برابر فیشینگ ها، دانلود نرم افزارهای مخرب محافظت کند و قبل از اینکه اطلاعات شخصی خود را بر روی یک وب سرویس بی ارزش به اشتراک بگذارید، از این کار جلوگیری کند.

به یاد داشته باشید: لینکهایی که از طرف کاربران غریبه ارسال می شوند می توانند شما را به سمت وب سایتهای مخرب هدایت کنند بدون اینکه آنها را دنبال کرده باشید.
 
کد مطلب: 41110
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ