طبق اظهار نظر یکی از وبلاگنویسان فناوری چینی عضو در شبکه اجتماعی Weibo، گلکسینوت۶ به احتمال زیاد به نمایشگری ۵.۸ اینچی از نوع AMOLED با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسل که چگالی تصویر فوقالعاده ۱۰۲۴ نقطه را به ارمغان میآورد تجهیز خواهد شد.
وی همچنین معتقد است که نمایشگر محصول مورد بحث دارای فناوری Slim RGB میباشد؛ صفحهنمایشهایی که از فناوری ™PenTile RGBW استفاده میکنند مصرف توانی به مراتب پائینتر از نمایشگرهای متداول RGB داشته و بسیار درخشانترند. البته منظور از Slim همچنین میتواند به معنای کاهش ضخامت نمایشگر به لطف فناوری پیکسلهای الماسی باشد.
لازم به ذکر است که برخلاف نمایشگرهای السیدی RGB که در آنها هر پیکسل از سه سابپیکسل قرمز، سبز و آبی با گوشههای گرد تشکیل میشود، نمایشگرهای PenTile مجهز به فناوری پیکسلهای الماسی از سابپیکسلهای کمتری به شکل “ششگوش ” با لبههای نرم استفاده مینمایند. این چینش و شکل خاص برای حداکثر شدن تراکم پیکسل در پنل نمایشی گلکسی نوت ۶ میباشد.
از نمایشگر پرچمدار بعدی سری گلکسی نوت که گذر کنیم، پیشبینی میشود نوت ۶ به ۶ گیگابایت حافظه رم تجهیز شود. لازم به یادآوریست که گلکسی اس ۶ سال گذشته با ۳ گیگابایت و گلکسی نوت ۵ با ۴ گیگابایت حافظه رم راهی بازار شدند از این رو ارتقا ۲ گیگابایتی حافظه رم ظرف یک سال عجیب به نظر میرسد.
البته نباید از یاد برد که چندی پیش سامسونگ تولید انبوه رمهای 12Gb LPDDR4 را آغاز کرده است. این حافظههای رم بر اساس فرایند ۲۰ نانومتری تولید میشوند. با تولید این تراشهها، سازندگان اسمارتفونها قادر به ساخت دستگاههای مجهز به ۶ گیگابایت حافظه رم میباشند.
از آنجا که هر بیت از ۸ بایت تشکیل شده، ۱۲ گیگابیت در قالب ۱.۵ گیگابایت جای خواهد گرفت. به زبان سادهتر با یکپارچهسازی ۴ مجتمع از این واحدها میتوان به حافظههای ۶ گیگابایتی از نوع DDR4 برای استفاده در گوشیهای هوشمند دست یافت.
در این گزارش هرچند اشاره دقیقی به نوع تراشه مرکزی گلکسی نوت ۶ نشده است، با این حال گمان میرود که این محصول نیز همچون گلکسی اس ۷ در دو نسخه مجهز به تراشه اگزینوس و اسنپدراگون و در ظرفیتهای ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی تولید گردد. در انتها نیز گفته میشود گلکسی نوت ۶ در قاب پشتی میزبان دوربینی ۱۲ مگا پیکسلی با فناوری Super OIS Plus خواهد بود.
منظور از سیستم Super OIS Plus یعنی اینکه این دوربین دارای فناوری تثبیت کننده ۵ محوره میباشد. لازم به ذکر است که این اطلاعات هنوز توسط هیچ منبع موثقی تائید نگردیده، از این رو صحت آنها در حال حاضر در هالهای از ابهام قرار دارد.