۱
۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۱

پروژه آی.تی با هزینه ۱۵۰ میلیارد تومان شکست خورد

ایتنا - در مجلس شورای اسلامی کمیسیونی برای تصمیم‎گیری در حوزه آی.سی.تی ایجاد خواهد شد.


صبح بیست و پنجم بهمن ماه جلسه کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه با حضور هیات رییسه و اعضای این کمیسیون، نمایندگان بخش‏‌های دولتی، وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان توسعه تجارت، اتاق اصناف و وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار شد.

محمدرضا طلایی رییس کمیسون فناوری اتاق ایران در ابتدای این نشست با مرور مهم‎ترین اخبار حوزه آی.تی کشور، در خصوص پیشنهادات ارائه شده توسط این کمیسیون به دولت برای بررسی قوانین کپی‎رایت و صادرات نرم‎افزار گفت: در مجلس شورای اسلامی کمیسیونی برای تصمیم‎گیری در حوزه آی.سی.تی ایجاد خواهد شد و پیشنهاد دادیم که یکی از اعضای این کمیسیون نماینده بخش خصوصی باشد تا در تصویب قوانین نقطه نظرات فعالان اقتصادی نیز مدنظر قرار گیرد.

ویدا سینا عضو کمیسیون، از برگزاری مناقصه‏ ابهام انگیز توسط اتاق اصناف و برنده شدن یک شرکت تازه تاسیس برای انجام یک پروژه ملی، ابراز نگرانی کرد و گفت: برای انجام این پروژه نیاز به یک امکان سنجی و برنامه‏‌ریزی بلندمدت است که باید با فراخوان فعالان این حوزه تایید صلاحیت شده و سپس شرایط مناقصه به انجام رسد.
وی همچنین افزود: از شکست خوردن پروژه رای‎گیری الکترونیکی با هزینه بسیار زیاد ۱۵۰ میلیارد تومان باید عبرت گیریم و مانع انجام کارهایی مشابه بدون هماهنگی و اعمال نظر بخش‎های خصوصی کشور شویم.

مجید سروش، دبیر کمیسیون نیز در مورد بحث حضور نمایندگان کمیسیون در مجامع و شوراهای متناظر گفت: امکان پیگیری این‎گونه فعالیت‌ها همراه تعامل با سایر نهادها از جمله وزارتخانه‎های فرهنگ و ارشاد اسلامی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین کمیسیون‌های تخصصی مجلس وجود دارد و تشکل‎ها، نقطه نظرات، موانع و چالش‎های حوزه فعالیتی را برای پیگیری به کمیسیون به صورت کتبی ارسال کنند.

محمدرضا طلایی رییس کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق ایران به لزوم نگاه دولت و تصمیم‌سازان کشور بر نظرات بخش‎خصوصی در بودجه کشور تاکید کرد و گفت: ارقام اعلام شده در بودجه سال ۹۵ آرمان‌گرایانه و به دور از واقعیت است که در آن رونق اقتصادی و نحوه پرداخت بدهی‎ها به بخش خصوصی به واضح مشخص نیست.

در پایان این نشست مقرر شد نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات پیش‎نویس آیین‌نامه ماده ۵ گسترش کاربرد فناوری اطلاعات را با اعضای کمیسیون اتاق بازرگانی به اشتراک بگذارند و از نقطه نظرات فعالان حوزه آی.تی کشور، پیرامون آن مطلع شوند.
منبع: فناوران اطلاعات
 
کد مطلب: 41249
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
.... از شکست خوردن پروژه رای‎گیری الکترونیکی با هزینه بسیار زیاد ۱۵۰ میلیارد تومان باید عبرت گیریم و مانع انجام کارهایی مشابه بدون هماهنگی و اعمال نظر بخش‎های خصوصی کشور شویم.....
به این مبلغ هزینه جستجوگرهای ملی و سیستم عامل ملی و فیلترینگ هوشمند که چندان هم با هوش نیست و طرح های مشابه را اضافه کنیم .... نتیجه : آیا این طرح ها به دست اهل علم و دارای دانش فنی کافی در این زمینه سپرده شده ؟ در بسیاری از جوامع اغلب پروژه های فنی با کمترین هزینه با دانش واقعی به مرحله عمل در می آید ، اما در جامعه ما شنیدن این اخبار هزاران سوال در ذهن خواننده ایجاد می کند . دانش فنی نداریم یا دانش مدیریت ؟
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ