۵
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۳۱
معاون وزیر بهداشت خبر داد:

طرح مجلس برای اخذ عوارض اینترنت

هزینه کرد در امور جوانان
ایتنا- با کاهش مشارکت‌های سیاسی فرهنگی دانشجویان، نرخ آسیب‌های اجتماعی افزایش پیدا کرده‌ است.
طرح مجلس برای اخذ عوارض اینترنت


معاون دانشجویی، فرهنگی و امور مجلس وزارت بهداشت از طرحی به منظور اخذ عوارض برای استفاده از اینترنت و هزینه کرد این پول برای ورزش و سلامت جوانان در مجلس خبر داد.


به گزارش ایتنا از مهر، دکتر محمدرضا داوودآبادی فراهانی امروز در حاشیه همایش ملی «هم‌اندیشی سلامت دانشجویان» در جمع خبرنگاران درباره تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر سلامت جوانان گفت: یکی از مشکلاتی که شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرده‌اند این است که تحرک نوجوانان و جوانان را کاهش داده است و چون وقت زیادی را برای این شبکه‌ها صرف می‌کنند و تحرک قطعا کم شده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت افزود: طرحی را برخی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرده‌اند که عوارضی را بر استفاده از اینترنت بگذارند و پول آن را خرج جوانان و سلامت آنها کنند.

وی یادآور شد: البته ما خیلی ورود جدی به این حوزه نداشته‌ایم چراکه پدیده شبکه اجتماعی، پدیده‌های جدیدی هستند و باید پاسخ‌های زودهنگام داشته باشند از سوی دیگر اینکه وظایف حوزه فرهنگ است یا وظیفه حوزه سلامت، به صورت دقیق مشخص نیست.

فراهانی درباره آمار آسیب‌های اجتماعی در بین دانشجویان گفت: آخرین مطالعاتی که انجام شده در سال ۹۲ بوده است و نتایج آن در سال ۹۳ منتشر شده است.

وی اظهار داشت: ما در حوزه معاونت دانشجویی وزارت بهداشت در حال انجام مطالعه جدیدی هستیم تا بتوانیم با ارائه آمار و ارقام ببینیم واقعا در چه وضعیتی قرار داریم.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: در حال حاضر مطالعه‌ای بر روی ۱۸۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی در حال انجام است که تا کنون ۳۰ هزار پرسشنامه حاوی ۲۸۰ پرسش آن انجام شده است. بیشترین نمونه آماری که این نوع مطالعه در دنیا داشته است حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نمونه بوده است بنابراین مطالعه ما می‌تواند نمونه خوبی باشد. در حال حاضر نیز در حال استخراج نتایج این ۳۰ هزار پرسش‌نامه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: متوسط آماری آسیب‌های اجتماعی و اختلالات حوزه سلامت روان در دانشگاه‌های مختلف تفاوت‌های معناداری باهم ندارند. در تحقیقاتی که سال ۹۲ در مورد استفاده از روانگردان‌ها و مواد مخدر صورت گرفته بود اختلاف آمار میان دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های وزارت علوم حدود ۳ تا ۴ درصد بود.

فراهانی افزود: اگر مطالعه‌ای در دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام دهیم می‌توانیم به کل دانشگاه‌ها تعمیم دهیم.

وی درباره علت گرایش جوانان به آسیب‌های اجتماعی گفت: ما در وزارت بهداشت در حال طراحی یکسری مطالعات دیگر هم هستیم. اما نکته مهم این است که حوزه سلامت روان یک حوزه تک ساحتی نیست و با حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مرتبط است. این حوزه‌ها تحت تاثیر همدیگر هستند.

معاون دانشجویی، فرهنگی و امور مجلس وزارت بهداشت افزود: این گزاره درستی است که هر چقدر نرخ مشارکت‌های اجتماعی و سیاسی و فرهنگی دانشجویان در دانشگاه‌ها کاهش پیدا کند که در دهه‌های اخیر هم کاهش پیدا کرده است، نرخ آسیب‌های اجتماعی افزایش پیدا کرده است.

وی یادآور شد: حتما فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی می‌تواند بر حوزه آسیب‌های اجتماعی تاثیر می‌گذارد. آن کسانی که دغدغه مند هستند و دغدغه‌های اجتماعی و فرهنگی دارند کمتر آسیب‌پذیر هستند. اگر فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی توسعه یابد و دانشگاه‌ها دارای نشاط سالم باشند، قطعا می‌تواند افسردگی و آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد.
کد مطلب: 41663
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
عوارض اینترنت؟
عوارض کسب دانش و اطلاع از فن آوری روز به هر بهانه ای ، آیا این عوارض نهایتا منجر به افزایش قیمت استفاده از اینترنت نخواهد شد؟ اینترنت ارزانترین راه دسترسی به علم و دانش روز است ، اگر به هر بهانه ای قیمت استفاده از آنرا اضافه کنیم ، آیا اینترنت مختص خواص نخواهد شد؟ در حالی که در همه جوامع تلاش در رایگان کردن اینترنت دارند ، این دوستان و برادران عزیز با چه منطقی می خواهند عوارض بگیرند؟ آیا بهتر نیست عوارض دخانیات آنچنان اضافه شود که مصرف دخانیات برای اکثریت مقرون به صرفه نباشد و آنگاه این عوارض صرف اینترنت رایگان یا ارزان بشود؟ قیمت یک بسته سیگار از یک گیگ اینترنت بسیار ارزانتر است ، دخانیات در همه سطوح ارزان ، اینترنت در همه سطوح گران.
سید محمد رضا
feedback
Germany
عجب که اینطور اینترنت باعث میشه که تحرک و پویایی از انسان گرفته بشه چه جالب میگم کلا اینترنت رو برای همیشه به فراموشی بسپاریم چطوره؟ الان جوانان هیچ مشکل دیگه ای ندارن تنها مشکلشون شده تحرک؟ خب فیلتر که هست دیگه چرا عوارض ؟
morteza
feedback
Iran, Islamic Republic of
این طرح مقایر با تلاش وزارت ارتباطات برای کاهش هزینه اینترنت است و خلاف مسیر جریان اب
فرهاد
feedback
Iran, Islamic Republic of
والا اینترنت که خیلی ارزونه الان.
9% مالیات هم که نمیگیرن براش
عوارض مخابرات و شهرداری هم که نمیدیم براش
کیفیتش هم که از اکثر کشور های جهان چهارم بهتره
حجم خوری هم که اصلا نداریم
حجم نامحدود و کیفیت مناست با قیمت مناسب و مقرون به صرفه هم که داریم
پس چه اشکالی داره اگه عوارض مجلس هم براش بدیم،جوانهای ما که ماشالا هزار تا تفریح دارم، اینترنت نشد میرن سره یکی از اون تفریخات دیگه ... مثل سیگار، قلیون، شیشه، تریاک، حشیش، کوکایین که همین الانشم از اینترنت ارزونترن و یا از اونهم ارزونتر الافی سر خیابون و متلک گفتن به جماعت رهگذر ....
feedback
Iran, Islamic Republic of
از جیب ملت دوباره!
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ