ایتنا- تلگرام همیشه متهم بوده که حاضر به استفاده از نرمافزارهای امنیتی برای جلوگیری از استفاده گروههای تروریستی از این برنامه ارتباطی نشده است.
بنیانگذار تلگرام: داعش توان طراحی ارتباط سایبری دارد
خبرگزاری ايرنا , 25 اسفند 1394 ساعت 12:26
ایتنا- تلگرام همیشه متهم بوده که حاضر به استفاده از نرمافزارهای امنیتی برای جلوگیری از استفاده گروههای تروریستی از این برنامه ارتباطی نشده است.
«پاول والریویچ دورف» بنیانگذار تلگرام با گسترده خواندن زمینههای سوءاستفاده از فضای سایبری توسط گروههای تروریستی، گفت: تروریستهای گروه داعش قادرند برای انجام مکاتبات خود در عرض یک ماه ابزار جدیدی بسازند.
به گزارش ایتنا از ایرنا، اسپوتنیک به نقل از مصاحبه دورف با کانال خبری اس.بی.اس اظهار کرد: دنیای تکنولوژی گسترده است و کسی نمیتواند آن را متوقف کند.
وی در رابطه با استفاده تروریستها از برنامههای الکترونیکی برای مکاتبات محرمانه گفت: پیشتر آژانسهای مختلف امنیتی راجع به نگرانیهای خود درباره ورود به برنامههای مختلف و سختیهای این کار سخن گفته بودند، ولی نباید به خاطر این مساله فضای شخصی ارتباطی صدها میلیون نفر محدودیت ایجاد کرد. برای ورود به برنامه، باید قفل آن شکسته شود و راه دیگری وجود ندارد.
دورف همچنین تاکید کرد: امروز هیچ دلیلی برای اثبات این مساله نداریم که تروریستهای افراطی در انفجار ۱۳ نوامبر ۲۰۱۵ در پاریس از برنامههای الکترونیکی رایج استفاده کردهاند.
وی گفت: همیشه افرادی هستند که از این ابزارهای طراحی شده برای اهداف مختلف سوءاستفاده کنند.
دوروف روسی متولد ۱۹۸۴ که برای طراحی تلگرام به مارک زاکربرگ (بنیانگذار فیسبوک) روسیه شهرت یافته است، سال ۲۰۱۴ در خارج از این کشور زندگی میکند.
تلگرام همیشه هدف این اتهام قرار گرفته که حاضر به استفاده از نرمافزارهای ممانعتی برای جلوگیری از استفاده گروههای تروریستی از این برنامه ارتباطی نشده است.
همزمان با تاکید برخی مقامهای روس برای فیلترینگ سامانه پیامرسان تلگرام به دلیل استفاده داعش و دیگر گروههای تروریستی افراطی برای عضوگیری و حذب کمکهای مالی، سخنگوی رئیسجمهوری روسیه نیز چندی پیش تاکید کرد: سامانه تلگرام نواقصی دارد که باید ساماندهی و مشکلات آن برطرف شود.
وی گفت: ساماندهی و تنظیم فعالیت سامانه تلگرام مطرح است، زیرا انجام این اقدامات برای تامین امنیت جامعه اهمیت دارد.
سخنگوی رئیسجمهوری روسیه افزود: فیلترینگ سامانه پیامرسانی تلگرام در دستور کار قرار ندارد و این سامانه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
پسکوف همچنین یادآوری کرد که بسیاری از مقامهای روس از سامانه تلگرام استفاده میکنند.
«آلکساندر آگییف» معاون کمیسیون امور قوانین دومای روسیه نیز درنامهای به «آلکساندر بورتنیکوف» رئیس سازمان امنیت فدرال این کشور خواستار اقدام فوری درباره سامانه پیامرسان تلگرام شده است.
آگییف تاکید کرده است که تروریستهای داعشی از طریق تلگرام اقدامات خود را هماهنگ میکنند.
به گفته معاون کمیسیون امور قوانین دومای روسیه، اعضای داعش فعالانه از تلگرام برای انتشار ایدههای افراطگرایانه و عملی کردن اهداف این گروه تروریستی استفاده کرده و تصاویر و فیلمهای ویدیوئی مربوط به فعالیتهای خود را منتشر میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که برخی شبکههای اجتماعی دیگر با ایدهها و فیلمهای افراطگرایان و تروریستها مقابله میکنند، تلگرام تاکنون از قبول درخواستهای کاربران برای پیوستن به اقدامات نرمافزاری ضد تروریستی خودداری کرده است.
بر اساس اطلاعات رسانههای روسی، بیش از ۹ هزار نفر از اعضای داعش از سامانه پیامرسانی تلگرام استفاده میکنند.
این سامانه به تازگی اعلام کرد که ۷۸ کانال به ۱۲ زبان را که با گروه تروریستی داعش ارتباط داشت وایدههای افراطگرایی و تروریستی را ترویج میکردند، مسدود کرده است.
در گزارش تلگرام آمده است: تمام شکایات کاربران در پایگاه اینترنتی ویژهای به نام abuse@telegram.org به دقت بررسی میشود و تدابیر متناسب برای مسدود کردن کانالهای متخلف اجرا میشود.
سامانه تلگرام همچنین امکان اطلاعرسانی درباره اطلاعات غیرقابل قبول را برای کاربران فراهم کرده است.
این سامانه سال ۲۰۱۳ توسط یک سرمایهدار روسی به نام «پاول دوروف» تاسیس و راهاندازی شد که اکنون در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.
کد مطلب: 41918
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/41918/بنیانگذار-تلگرام-داعش-توان-طراحی-ارتباط-سایبری