ایتنا- اینترنت اشیا یک انقلاب جدید و نوین در تکنولوژی فناوری اطلاعات و اینترنت است.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت اعلام کرد
دستیابی ایران به تکنولوژی جهانی اینترنت اشیا
خبرگزاری ايسنا , 28 فروردين 1395 ساعت 10:11
ایتنا- اینترنت اشیا یک انقلاب جدید و نوین در تکنولوژی فناوری اطلاعات و اینترنت است.
علیاکبر جلالی در جمع خبرنگاران افزود: ایران جزء پنج کشور دنیا است که به این تکنولوژی دست یافته است و در حال حاضر در دانشگاههای این کشور در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال تدریس است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت، اضافه کرد: این تکنولوژی جدید فناوری اطلاعات و اینترنت، ارتباط اشیاء با یکدیگر و افراد است، به عنوان مثال این ارتباط میتواند بین یک دستگاه یخچال خانگی و یکی از فروشگاههای شهر متصل شود و به محض اینکه کالایی داخل یخچال خانگی به اتمام میرسد صاحب فروشگاه مطلع میشود و نسبت به تأمین آن کالا اقدام میکند، در بخشهای مختلف دیگر نیز میتوان از این تکنولوژی استفاده کرد.
امروزه توسعه اقتصادی به روش سنتی مقدور نیست
وی با بیان اینکه امروزه توسعه اقتصادی به روش سنتی مقدور نیست، ادامه داد: امروزه تکنولوژی به وجود آمده در اشیاء از انسانها جلو زدهاند، با این تکنولوژی، اشیاء با یکدیگر حرف میزنند و ارتباط برقرار می کنند.
دانشگاهها باید خودشان تولید اشتغال کنند
جلالی همچنین با بیان اینکه امروزه تعداد زیادی دانشجو از دانشگاهها فارغالتحصیل میشوند اما تعداد انگشتشماری از آنها مشغول به کار میشوند گفت: علت این است که دانشجویان دانشگاهها تجربیات کارآفرینی و اشتغالزایی دانش بنیان را ندارند.
وی از اجرای طرح مشاغل حرفهای محور دانشجویان در دانشگاههای کشور خبر داد و گفت: این طرح به صورت پایلوت در چند دانشگاه کشور در حال اجرا است.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاهها باید خود تولید اشتغال کنند، اگر هر دانشجویی پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه، یک حرفه و مهارت برای انجام کار داشت، آن وقت مدرک تحصیلی او را تأیید کنیم، این یک طرحی است که به صورت پایلوت در برخی دانشگاهها در حال اجرا است و دانشجویان را به سمت فراگیری مشاغل حرفهای محور و دانش بنیان سوق میدهد.
با ۳ میلیون تومان ، میتوان یک شغل پایدار در فضای الکترونیکی ایجاد کرد
جلالی همچنین گفت: بازاریابی الکترونیکی یکی از این مشاغل دانشبنیان است که بیشتر با فکر، تفکر، بدعت، خلاقیت و... سر و کار دارد و سرمایه زیادی نیز نیاز ندارد، امروزه دانشجویان باید با استفاده از فناوری و خلاقیت برای خود شغل ایجاد کنند.
وی گفت: امروزه برای ایجاد هر شغل بین ۱۵۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان اعتباز نیاز است، برای ایجاد هر شغل خود اشتغالی نیز بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون سرمایه نیاز است، اما با این طرح و ایده بازاریابی الکترونیکی با ۳ میلیون تومان سرمایه، میتوان یک شغل درآمدزا و پایدار ایجاد کرد.
کد مطلب: 42307
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/42307/دستیابی-ایران-تکنولوژی-جهانی-اینترنت-اشیا