ایتنا- هماکنون در بیش از ۲۰ استان کشور، مرکز داده (دیتاسنتر) راهاندازی شده است و عملیاتی شدن این مرکز در تمامی استانها در دستور کار قرار دارد.
معاون وزیر ارتباطات خبر داد؛
توسعه فناوری اطلاعات در استانها
ورود نسل چهارم به روستاها
خبرگزاری مهر , 28 فروردين 1395 ساعت 10:53
ایتنا- هماکنون در بیش از ۲۰ استان کشور، مرکز داده (دیتاسنتر) راهاندازی شده است و عملیاتی شدن این مرکز در تمامی استانها در دستور کار قرار دارد.
معاون امور استانهای وزیر ارتباطات، با اشاره به برنامههای در دست انجام برای توسعه کاربردی فناوری اطلاعات در استانهای کشور، گفت: آخرین نسل فناوری LTE (نسل چهارم ارتباطات) را به روستاها بردیم.
به گزارش ایتنا از مهر، مرتضی براری در مورد توسعه فناوری اطلاعات در استانهای کشور و کاهش شکاف دیجیتالی در کشور اظهار داشت: طی دو سال گذشته درخصوص توسعه زیرساختهای ارتباطی در استانهای کشور، اقدامات زیادی صورت گرفته است. به نحوی که در این بازهزمانی، ظرفیتهای شبکه ارتباطی کشور در استانها، ۲ تا ۳ برابر رشد کرده است و حتی شاهد هستیم که این ظرفیت در دروازه ورودی برخی استانها تا ۱۰ برابر افزایش داشته است.
معاون امور دولت و استانهای وزیر ارتباطات ادامه داد: هماکنون در بیش از ۲۰ استان کشور، مرکز داده (دیتاسنتر) راهاندازی شده است و عملیاتی شدن این مرکز در تمامی استانها در دستور کار قرار دارد که این اقدام با هدف توسعه فناوری اطلاعات در کشور، صورت گرفته است.
براری با اشاره به راهاندازی شبکه باندپهن موبایل در اکثر شهرهای بزرگ کشور، این اقدام را توسعه عدالت دیجیتالی عنوان کرد و گفت: علاوه بر توسعه نسل ۳ و ۴ موبایل در استانهای کشور، در حال تکمیل شبکه دسترسی باندپهن ثابت (شبکه اینترنت پرسرعت ثابت) در استانها هستیم که در سال ۹۵ با آغاز فعالیت اپراتورهای جدید ارتباطات ثابت (FCP )، توسعه شبکه باند وسیع در استانها عملیاتی میشود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامههای این وزارتخانه برای توسعه شبکه باندپهن اینترنت در روستاها خبر داد و تاکید کرد: آخرین نسل فناوری LTE (نسل چهارم ارتباطات ثابت) را با هدف دسترسی روستاییان به شبکه دسترسی پرسرعت اینترنت، به روستاها بردهایم و در برنامه داریم که ۲۵ هزار روستا تا ۳ ماهه اول امسال، به این فناوری تجهیز شوند.
وی مهمترین دغدغه فعلی در استانهای کشور را استفاده از زیرساختهای ارتباطی در راستای خلق ثروت عنوان کرد و گفت: هماکنون توسعه زیرساختهای ارتباطی به خوبی انجام گرفته است اما آنچه که مهم است این است که باید این زیرساختهای ارتباطی در جهت افزایش رفاه،بهرهوری، توسعه اشتغال و کسب و کار و رونق اقتصادی به کار گرفته شود.
براری خلق ثروت از زیرساختهای ارتباطی را لازمه کاهش شکاف دیجیتالی در استانها برشمرد و گفت: باید با توسعه خدمات ارتباطی، نسل سوم و چهارم موبایل به عنوان پنجره واحد دریافت خدمات در استانها، به کار گرفته شود.
کد مطلب: 42310
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/42310/توسعه-فناوری-اطلاعات-استان-ها