۰
plusresetminus
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۱
سیدهاشمی خبر داد

سرمایه‌گذاری 20 هزار میلیاردی مخابرات در 6 سال

ایتنا- اکنون تعداد مشترکان ADSL ما به حدود پنج میلیون نفر رسیده و به همین تعداد هم شرکت‌های مختلف مشترک دارند.
سرمایه‌گذاری 20 هزار میلیاردی مخابرات در 6 سال


رئیس اسبق هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران در پاسخ به انتقاداتی که مبنی بر عدم سرمایه‌گذاری مخابرات مطرح می‌شود، از سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی این شرکت پس از خصوصی‌سازی خبر داد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، مصطفی سیدهاشمی ا در مراسم تودیع و معارفه مدیران مخابراتی اظهار کرد: روزی که ما مخابرات را به شکل خصوصی تحویل گرفتیم EPS آن معادل ۱۴۰ ریال بود اما در مجمع امسال پیش‌بینی ما آن است که برای این بخش رقمی معادل ۵۰ تومان در نظر گرفته شود که اگر این سود با شرکت‌های دیگر مقایسه شود مشخص می‌شود که چقدر این رقم رشد داشته است.

وی همچنین به بحث خدمات واگذار شده از سوی شرکت مخابرات ایران اشاره کرد و گفت: در آن دوره ADSL خانگی برای مخابرات ممنوع بود و شرکت‌های PAP کمتر از یک میلیون مشترک داشتند، اما اکنون تعداد مشترکان ADSL ما به حدود پنج میلیون نفر رسیده و به همین تعداد هم شرکت‌های مختلف مشترک دارند.

سیدهاشمی در ادامه گفت: طی این سال‌ها ما متهم به عدم سرمایه‌گذاری بودیم، اما می‌خواهم این اتهام را با دو عدد و رقم بزدایم. صورت‌های مالی ما در سال ۱۳۹۴ که توسط سازمان حسابرسی هم حسابرسی شده گویای آن است که شرکت مخابرات طی شش سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام داده است.

رئیس اسبق هیات مدیره شرکت مخابرات ایران ادامه داد: در سال‌های قبل از خصوصی‌سازی تعداد تلفن‌های همراه کشور حدود ۱۴ میلیون سیم‌کارت بود، اما اکنون این رقم به ۷۸ میلیون رسیده است.

وی در ادامه به ارائه‌ توضیحاتی درباره‌ خطوط تلفن ثابت پرداخت و گفت: در آن دوره ما حدود ۲۴ میلیون مشترک تلفن ثابت داشتیم، ‌اما اکنون این رقم به ۳۰ میلیون نفر رسیده است که این توسعه در شرایطی رخ داده که همگان می‌دانند هزینه هر خط تلفن ثابت برای ما حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان است و ما آن را به قیمت ۵۰ هزار تومانی واگذار می‌کنیم.

سیدهاشمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نیروهای شاغل در مخابرات اشاره کرد و گفت: از میان ۳۲ هزار پرسنلی که در سال ۱۳۹۳ در این شرکت فعالیت داشتند که با تدابیر در نظر گرفته شده حدود ۹۰۰۰ نفر از این نیروها با دریافت مبالغی بین ۷۰ تا ۲۵۰ میلیون از جمع ما جدا شدند.

رئیس اسبق هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در پاسخ به انتقاداتی که نسبت به مخابرات صورت می‌گیرد نیز عنوان کرد: هر وزیری، وزیر قبلی و هر دولت و نماینده‌ای، فعالان ماقبل خود را می‌کوبند و گاه این مساله به حدی افتضاح می‌شود که کار به مسائل خانوادگی یا افشاگری‌های شخصی می‌رسد، چنین رویکردی بدترین کار است، اما ما می‌توانیم با شفافیت اعلام کنیم که از میان کل اعضای هیات‌مدیره هیچ‌کس نبوده که حتی یک خط تلفن رند برای منزل خود درخواست کرده باشد یا هزینه‌های گزاف شام و نهار در دفتر خود را از سمت مخابرات پرداخت کند.
کد مطلب: 42751
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ