۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۵۵

فیس‌بوک جاسوسی از کاربران از طریق میکروفون تلفن‌های همراه را رد کرد

ایتنا- فیس‌بوک تنها شرکت بزرگ فناوری امریکا نیست که به جاسوسی‌هایی و اهمیت ندادن به حریم شخصی کاربران مهتم شده است.
فیس‌بوک جاسوسی از کاربران از طریق میکروفون تلفن‌های همراه را رد کرد


فیس‌بوک اعلام کرده با سواستفاده از میکروفون‌های گوشی تلفن همراه به گفته‌های کاربران گوش نمی‌کند و تلاش نمی‌کند از این طریق آگهی‌های هدفمند برای افراد ارسال کند.


به گزارش ایتنا از فارس به نقل از گیزمودو، بر طبق مطلبی که در وبلاگ این شرکت ارسال شده به کاربران اطمینان داده شده که آنان به هیچ وجه هدف جاسوسی فیس بوک نیستند. انتشار این خبر واکنشی به برخی گزارش های خبری است که نشان می دهد فیس‌بوک می تواند مکالمات کاربران خود را شنود کند و با تحلیل محتوای آنها تبلیغاتی متناسب با نیازها و دغدغه‌های هر فرد را برای وی نمایش دهد.

اولین بار کلی برنز استاد ارتباطات جمعی در دانشگاه فلوریدای جنوبی در گفتگو با روزنامه ایندیپندنت اعلام کرد بررسی‌های او ثابت می کند فیس بوک مکالمات تلفن همراه کاربران خدمات خود را از طریق میکروفون گوشی شنود می‌کند و بر همین اساس آگهی‌های تبلیغاتی برای افراد نمایش می‌دهد.

بر اساس تکذیبیه فیس‌بوک این شرکت با استراق سمع مکالمات کاربران آگهی‌های هدفمند برای آنها نمایش نمی‌دهد یا فید خبری افراد را بر مبنای آنچه که در حین گفتگو با گوشی اظهار داشته‌اند تغییر نمی‌دهد. این شرکت همچنین ادعا کرده تنها زمانی می‌تواند به میکروفون گوشی تلفن همراه هر کاربر دسترسی داشته باشد که خود وی چنین اجازه‌ای را داده باشد.

این اولین بار نیست که اخباری در مورد استراق سمع مکالمات کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک منتشر می شود. در اکتبر سال ۲۰۱۵ یکی از کاربران شبکه اجتمای ردایت تاکید کرده بود پس از آنکه با نامزدش در مورد کشتن یک سوسک از طریق گوشی تلفن همراه صحبت کرده بود، تبلیغات آنلاینی در مورد کنترل آفات برای وی نمایش داده شده است.

در سال ۲۰۱۴ هم فیس‌بوک اذعان کرده بود اگر کاربران در حال ارسال مطلبی جدید در فیس بوک از طریق گوشی باشند و در همان حال به موسیقی خاصی گوش کرده یا یک برنامه تلویزیونی را تماشا کنند، صدای آن موسیقی یا برنامه توسط برنامه همراه فیس‌بوک ضبط می‌شود. البته کاربران می‌توانند چنین قابلیتی را غیرفعال کنند.

 چند هفته قبل مشخص شده بود که اف.بی.آی از توانایی استراق سمع و جاسوسی از کاربران بلندگوی هوشمند آمازون اکو برخوردار است و می تواند از محتوای دستورات صوتی کاربران خطاب به این بلندگو مطلع شود. به نظر می‌رسد با افزایش ابزار متصل به اینترنت در سال‌های آینده دامنه جاسوسی‌هایی از این دست باز هم افزایش یابد.
کد مطلب: 43350
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ