۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۷

کدام اپلیکیشن‌ها پرطرفدار هستند؟

ایتنا - کاربران اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی ازجمله فیس بوک و اینستاگرام در حال مهاجرت به اپلیکیشن‌های خصوصی‌تر مانند واتس آپ و تلگرام هستند
کدام اپلیکیشن‌ها پرطرفدار هستند؟


تحقیقات محققان مؤسسه پژوهشی SimilarWeb نشان می‌دهد تعداد زیادی از کاربران اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی ازجمله فیس‌بوک و اینستاگرام در حال مهاجرت به اپلیکیشن‌های خصوصی تر مانند واتس‌آپ و تلگرام هستند و در این میان شاید بتوان گفت محبوبیت توئیتر از نظر زمان فعالیت کاربران در آن، بیش از همه رو به کاهش است.

به گزارش تلگراف، این محققان با آنالیز و تحلیل ۴ اپلیکیشن شبکه اجتماعی فیس‌بوک، اینستاگرام، توئیتر و اسنپ‌‌چت و نیز ردیابی و پیگیری فعالیت صدها هزار تلفن اندرویدی از ژانویه تا مارس ۲۰۱۶ و مقایسه نتیجه با بازه زمانی مشابه در سال ۲۰۱۵، به این نتیجه رسیدند. در این تحقیق، کاربران ناشناس از ۹ کشور ازجمله بریتانیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا، استرالیا، هندوستان و برزیل مورد مطالعه و بررسی قرار گرفتند.

نتیجه این پژوهش همچنین نشان می‌دهد اینستاگرام در سطح جهان بیشترین کاهش را از نظر تعداد کاربر داشته و سالانه ۷/۲۳ درصد از کاربران خود را از دست می‌دهد.

پس از آن توئیتر با ریزش ۴/۲۳ درصدی کاربران و اسنپ‌چت و فیس‌بوک نیز به ترتیب با کاهش ۷/۱۵ درصدی و ۸ درصدی کاربران خود روبرو هستند. در این تحقیق همچنین مشخص شد که توئیتر از نظر میزان زمان حضور کاربران، کمترین محبوبیت را در بین این ۴ اپ دارد درحالی که کاربران فیس‌بوک به آن وفادارترند و به طور متوسط روزانه ۳۴ دقیقه را در این اپ شبکه اجتماعی سپری می‌کنند.

جدی ترین رقیب فیس‌بوک نیز اینستاگرام است که در مالکیت فیس‌بوک قرار دارد و کاربران روزانه حداقل ۱۷دقیقه را در آن سپری می‌کنند. این تحقیق نشان داد در بریتانیا اینستاگرام بیشترین افت تعداد کاربر را در طول سال گذشته داشته است درحالی که اسنپ‌چت به طرزی عجیب و غیرمعمول در این کشور محبوبیت پیدا کرده است.

گفته می‌شود بریتانیایی‌ها از نظر مدت زمان حضور در اپلیکیشن اسنپ چت، در رده سوم جهان قرار دارند و روزانه حدود ۱۵دقیقه را در این اپلیکیشن سپری می‌کنند.به هرحال این تحقیق نشان می‌دهد که امسال شاهد افت ۹ درصدی نصب این ۴ اپلیکیشن شبکه اجتماعی بر گوشی‌های اندرویدی در سراسر جهان هستیم.

از نگاه «پاول توشینسکی»،تحلیل‌گر این مؤسسه پژوهشی، این کاهش کاربر در اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی دلایلی دارد ؛ در حال حاضر اپلیکیشن‌های کوچک و مطمئن‌تری از نظر حفظ حریم خصوصی در اختیار کاربران قرار دارد که از آن‌ها می‌توان به Periscope به عنوان یک اپلیکیشن ویژه پخش زنده فیلم‌های ویدئویی و نیز پیام‌رسان رمزگذاری شده تلگرام اشاره کرد؛ اپلیکیشن‌هایی که برای جلب توجه کاربران، رقابت جدی را با ۴ شبکه اجتماعی ذکر شده و مورد تحقیق آغاز کرده‌اند.

استفاده کاربران بریتانیایی از تلگرام به‌شدت بالا رفته و طبق این تحقیق مشخص شده است درحالی که این کاربران سال گذشته ۱۷دقیقه را در تلگرام سپری می‌کردند امسال این رقم به ۲۴ دقیقه رسیده که نشان از رشد ۴۰ درصدی حضور آنان در تلگرام و بالطبع مهاجرت تدریجی از ۴ شبکه‌ اجتماعی ذکر شده دارد.

وی ادامه داد: درحال حاضر برای همه کاربران جهان حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و نمونه واضح آن نیز تلگرام است و از دیگر اپلیکیشن‌های رمزگذاری شده محبوب می‌توان به Whisper و Yik Yak اشاره کرد که در هر دو مورد کاربران می‌توانند به طور ناشناس با یکدیگر چت کنند.

همچنین در این تحقیق مشخص شده است که اپلیکیشن‌های پیام‌رسان همچون واتس‌اپ، جایگزین اپ‌های شبکه‌های اجتماعی شده‌اند و محبوبیت بالایی به دست آورده‌اند. واتس‌اپ، فیس‌بوک مسنجر، وایبر، وی چت و لاین در سراسر جهان روی هم رفته، ۳میلیارد کاربر دارند و جالب اینکه تعداد کاربران واتس‌اپ به تنهایی بیش از یک میلیارد نفر است.

منبع: ایران
کد مطلب: 43583
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ