۱
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۵

توضیح وزیر ارتباطات درباره‌ی حملات اخیر هکری

ایتنا- وزیر ارتباطات در خصوص ورود نکردن این وزارتخانه در بحث هک سایت‌های دولتی تاکید کرد: فعالیت در این حوزه‌ها به شکل اعلامی نبوده بلکه اعمالی است.
توضیح وزیر ارتباطات درباره‌ی حملات اخیر هکری


به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود واعظی شب گذشته در حاشیه مراسم افطاری بخش خصوصی در جمع تعدادی از خبرنگاران حاضر شده و به سوالات آنها پاسخ داد.


وی در پاسخ به سوالی درخصوص ورود نکردن وزارت ارتباطات و فناوی اطلاعات به بحث هک سایت‌های دولتی توضیح داد: این موضوع اصلا موضوع تبلیغاتی نیست تا زمانی که حمله‌ای رخ می‌دهد باید شما به جای آنکه مرتب صحبت کنید به برنامه‌ریزی بپردازید تا بدانیم چگونه عمل کنیم.

وزیر ارتباطات اظهار کرد: در این میان عده‌ای به طور مرتب در این خصوص مصاحبه‌هایی می‌کردند که به شخصه با این برخورد موافق نیستم.

واعظی ادامه داد: از همان روزهای اول که چنین تهاجم‌هایی صورت گرفت با محوریت مرکز ملی فضای مجازی جلسات متعددی تشکیل شده و با نمایندگانی از مراکز ماهر و امنیت سازمان فناوری اطلاعات، نیروی انتظامی، پلیس فتا و سایر بخش‌ها در این حوزه برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفت.

وی عنوان کرد: البته باید به این مساله توجه داشت که اقدام در این حوزه‌ها اعلامی نبوده و حالت اعمالی دارد و این طور نیست که در این عرصه آن کس که مصاحبه می‌کند بیشترین اقدام را انجام داده باشد.

وزیر ارتباطات همچنین خاطر نشان کرد: خوشبختانه در این حملات هیچ اطلاعاتی از سایت‌ها برداشته نشده است.

مروری بر داستان شهران
واعظی در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز به پاسخگویی به وضعیت شهران پرداخت و گفت: اتفاقی که در این منطقه رخ داد اتفاق بسیار بزرگی بود، اما تا ساعت ۱۳ با همکاری دو اپراتور اول بیشتر موبایل‌های همراه اول بر روی شبکه ایرانسل روم شدند.

وی همچنین به ارائه‌ توضیحاتی در خصوص وضعیت تلفن ثابت پرداخته و اعلام کرد: البته در این عرصه وضعیت متفاوت است، چرا که تمام کابل‌های زیرزمینی که ساخته و همچنین کافوها به سرعت بازسازی شوند که در این حوزه نیز اقدامات لازم در حال انجام است.

بار دیگر داستان شبکه‌های اجتماعی
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی که در خصوص مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی در ارتباط با انتقال دیتاسنترها شبکه‌های اجتماعی به ایران متذکر شد: در این خصوص دو بحث وجود دارد اول آنکه برای مناطق کشور بهتر آن است که شبکه‌های اجتماعی بومی داشته باشیم. برهمین اساس ما همواره از مراکز دانشگاهی و خصوصی حمایت کرده‌ایم تا در این عرصه وارد عمل شده و اقدام کنند.

واعظی در عین حال یادآور شد: اما تا زمانی که چنین شبکه‌هایی ایجاد شود ما قاعدتا باید با شرکت‌هایی مانند تلگرام یا شبکه‌های دیگر تعامل داشته باشیم. همچنین طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی الزاماتی در این عرصه وجود دارد که امیدواریم این مسیر به درستی پیش رود.
کد مطلب: 43730
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
حمایت از شبکه های اجتماعی و ارتباطی داخلی دروغ است. نمونه اش بیسفون که تا تماس تلفنی اش را راه اندازی کرد کلله پایش کردند.
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ