ایتنا- در سال ۲۰۱۵ تنها ۴۰ درصد جمعیت دنیا جزو کاربران اینترنت موبایل بودند که پیشبینی شده این شاخص در سال ۲۰۲۰ به ۵۲ درصد برسد.
ویدئو در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۵ درصد ترافیک جهانی دیتای موبایل را شامل خواهد شد در حالیکه این آمار تا پایان سال ۲۰۱۵ حدود ۴۶ درصد بوده است.
همپای رشد ضریب نفوذ پهنایباند در جوامع مختلف و مجهز شدن زیرساختهای ارتباطی، نرخ تبدیل مردم به کاربران دیجیتال نیز افزایش یافته است.
دامنه استفاده از ابزارهای دیجیتال نیز با چنین تغییر و تحولاتی طبیعتا وسیع میشود.
پیشبینیهای اخیر سیسکو که برگرفته از تحلیلهای آماری است، نشان میدهد که ترافیک جهانی دیتای موبایل در سال ۲۰۲۰ با رشد هشت برابری به نسبت سال ۲۰۱۵ مواجه خواهد شد.
براساس این تحلیل در سال ۲۰۱۵ تنها ۴۰ درصد جمعیت دنیا جزو کاربران اینترنت موبایل بودند که پیشبینی شده این شاخص در سال ۲۰۲۰ به ۵۲ درصد برسد.
پیشبینیها حاکی از این است که ترافیک ماهانه اینترنت موبایل در سال ۲۰۲۰ به ۳۰.۶ اگزابایت میرسد در حالیکه این نرخ طی سال ۲۰۱۵ حدود ۳.۷ اگزابایت بود.
نرخ سرعت رشد دیتای موبایل هم در این بازه زمانی پنج ساله، سه برابر بیشتر از سرعت رشد دیتای فیکس خواهد بود. در سال ۲۰۱۵ تنها پنج درصد ترافیک IP جهانی مختص موبایل بوده که در سال ۲۰۲۰ به ۱۶ درصد خواهد رسید.
البته باید این نکته را هم در نظر داشت که ترافیک دیتای موبایل در سال ۲۰۱۵ با رشد ۷۴ درصدی مواجه شده بود.
میانگین سرعت اتصال به شبکه سیار نیز در سال ۲۰۱۵ حدود ۲۴.۷ مگابیت بر ثانیه توسط این مرکز گزارش شده که در سال ۲۰۲۰ به ۴۷.۷ مگابیت بر ثانیه خواهد رسید.
میانگین ترافیک مصرفی ماهانه هر مشترک موبایل از ۹.۹ گیگابایت در سال ۲۰۱۵ به ۲۵.۱ گیگابایت در سال ۲۰۲۰ میرسد.
رشد ترافیک ویدئویی موبایل نیز با نرخ رشد سالانه ۶۲ درصد، در سال ۲۰۲۰ به ۱۱ برابر ۲۰۱۵ میرسد.
ویدئو در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۵ درصد ترافیک جهانی دیتای موبایل را شامل خواهد شد در حالیکه این آمار تا پایان سال ۲۰۱۵ حدود ۴۶ درصد بوده است. وضعیت خاورمیانه و آفریقا
همین آمار در حوزه خاورمیانه و آفریقا به شرح زیر است:
۲۷ درصد جمعیت این منطقه جزو کاربران اینترنت موبایل تا سال ۲۰۲۰ خواهند بود در حالیکه شاخص ذکر شده در سال ۲۰۱۵ حدود ۱۸ درصد گزارش شده است.
ترافیک دیتای موبایل با نرخ رشد سالانه ۷۱ درصد، در سال ۲۰۲۰ با رشد ۱۵ برابری به نسبت ۲۰۱۵ مواجه خواهد شد.
ترافیک ماهانه دیتای موبایل در سال ۲۰۲۰ به ۴.۳ اگزابایت میرسد در حالیکه سال ۲۰۱۵ حدود ۲۹۴ پتابایت بوده است.
رشد سرعت دیتای موبایل نیز دو برابر دیتای ثابت در فاصله زمانی ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ است.
در سال ۲۰۱۵ ترافیک داده موبایل تنها ۱۵ درصد کل ترافیک IP بوده که در سال ۲۰۲۰ به ۴۰ درصد خواهد رسید.
این نکته را باید در نظر داشت که ترافیک دیتای موبایل در سال ۲۰۱۵ برای این منطقه رشد ۱۱۷ درصدی را نشان میدهد.
ترافیک ویدئویی موبایل نیز با نرخ رشد سالانه ۸۷ درصد، در سال ۲۰۲۰ به ۲۳ برابر سال ۲۰۱۵ میرسد.
ترافیک ویدئو موبایل در این منطقه در سال ۲۰۲۰ مجموعا ۷۲ درصد ترافیک داده موبایلی شامل خواهد شد در حالیکه این آمار تا پایان سال ۲۰۱۵ حدود ۴۶ درصد بوده است. منبع : تسنیم