۰
plusresetminus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۵۴

اکثر کاربران به هشدارهای امنیتی بی‌توجهند

ایتنا – ۷۴ درصد از کاربران، پیام‌های امنیتی را که درست در هنگام بستن پنجره مرورگر وب نمایان می‌شوند، می‌بندند.
اکثر کاربران به هشدارهای امنیتی بی‌توجهند


پژوهشگران می‌گویند متوجه شده‌اند که چرا کاربران به هشدارهای امنیتی در کامپیوترهای شخصی توجه نمی‌کنند؛ چون این پیام‌ها را آزاردهنده و مزاحم می‌دانند.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از PCWorld، بنابر اکتشاف جدید گروهی از پژوهشگران، این ذهن کاربران است که باعث می‌شود به هشدارهای امنیتی توجه نداشته باشند و به همین دلیل بی‌توجهی آنهاست که بدون آنکه بدانند، اقدامات مهم امنیتی در پس‌زمینه و بدون توجه آنها صورت می‌گیرند.

اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که از دانلودهای خودکار شبانه مایکروسافت برای به‌روزرسانی‌های امنیتی ویندوز ۱۰ دل خوشی ندارید، جالب است بدانید که پژوهشگران می‌گویند تقصیر خود شماست که پیام‌های امنیتی را نادیده می‌گیرید و چاره دیگری در خصوص به‌روزرسانی‌های امنیتی برای مایکروسافت باقی نمی‌گذارید.

گفتنی است مطالعه‌ای که اخیراً در دانشگاه یانگ بریگهام و با همکاری گوگل صورت گرفته، نشان می‌دهد که ۹۰ درصد از کاربران کامپیوتری، هشدارهای امنیتی و دیگر پیام‌های مشابه را جدی نمی‌گیرند؛ به‌ویژه در هنگامی که سرگرم انجام کارهای دیگری هستند که انجام آنها را مهم‌تر می‌دانند. در واقع، پژوهشگران پس از انجام آزمایش‌های MRI روی مغز کاربران، متوجه شده‌اند که این‌گونه مزاحمت‌ها منجر به فعالیت‌های پایین‌تر عصبی می‌گردند.

جف جنکینز (نویسنده مسئول مطالعه گفته شده)، می‌گوید ۷۴ درصد از کاربران، پیام‌های امنیتی را که درست در هنگام بستن پنجره مرورگر وب نمایان می‌شوند، می‌بندند. بنابر یافته‌های این مطالعه، نزدیک به ۷۹ درصد از کاربران نیز اگر مشغول تماشای ویدیو باشند، پیام‌ها را نادیده می‌گیرند. همچنین، ۸۷ درصد از کاربران در هنگامی که سرگرم وارد کردن صحیح یک کد باشند و در این زمان یک پیام پاپ‌آپ پدیدار شود، آن را نادیده می‌گیرند.


آنتونی وانس (استاد پردازنده سیستم‌های اطلاعاتی و یکی از نویسندگان این مطالعه) می‌گوید: «ما متوجه شده‌ایم که مغز نمی‌تواند به‌طور هم‌زمان به‌خوبی از پس انجام چندین کار بر بیاید.» او ادامه می‌دهد: «برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان، این پیام‌ها را بدون کوچکترین توجه به آنچه که کاربران سرگرم انجام هستند، ارسال می‌کنند. این پیام‌ها به‌طور پیوسته باعث مزاحمت کاربران می‌شوند و تحقیق ما نشان می‌دهد که برخی اوقات که به‌طور تصادفی پدیدار می‌شوند، کاربران بهای سنگینی برای آنها پرداخت می‌کنند.»

اما آقایان جنکینز، وانس و دیگر محققان متوجه شده‌اند وقتی که این پیام‌ها پس از تماشای ویدیو و در هنگام انتظار برای بارگذاری صفحه وب، یا پس از اتمام کار با یک وب‌سابت عرضه شوند، احتمال بیشتری وجود دارد که کاربران به آنها توجه نشان دهند و به هشدارها پاسخ دهند. این نتایج به گوگل ارائه شده‌اند و دانشگاه یانگ بریگهام انتظار دارد گوگل از این نتایج در مرورگر کروم برای سیستم عامل ویندوز استفاده کند بدین‌ترتیب تا کاربران در مورد وب‌سایت‌های مخرب آگاه شوند.
 
کد مطلب: 45063
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ