۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۹

هوآوی در آرزوی ورود به بازار رایانش ابری

ایتنا - شرکت هوآوی در حال حاضر یکی از سه سازنده مطرح تجهیزات شبکه و گوشی‌های هوشمند در سرتاسر جهان است و درنظر دارد به بازار رایانش ابری که عمدتاً در سیطره قدرت غربی‌هاست نیز وارد شود.
هوآوی در آرزوی ورود به بازار رایانش ابری


نگاهی به اعداد و ارقام مربوط به سهم بازار، نشان می‌دهد که شرکت Huawei Technologies در حال حاضر یکی از سه سازنده مطرح تجهیزات شبکه و گوشی‌های هوشمند در سرتاسر جهان است. اکنون این شرکت بزرگ چینی درنظر دارد به بازار رایانش ابری که عمدتاً در سیطره قدرت غربی‌هاست نیز وارد شود.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از eweek، هوآوی برای تأمین سرور و دیگر تجهیزات مورد استفاده در مراکز داده – یکی از اجزاء کلیدی در رایانش ابری – به شرکت‌های هیولت‌پکارد، دل، و سیسکوسیستمز روی آورده است. این همان راهبردی است که سال‌هاست برای گسترش فروش گوشی‌های هوشمند و تجهیزات مخابراتی یا تلکام نیز به‌کار گرفته است؛ یعنی قیمت‌گذاری رقابتی و سرمایه‌گذاری هنگفت در بخش تحقیق و توسعه.

گوئو پینگ (قائم مقام ریاست هیئت مدیره هوآوی) در مصاحبه‌ای با اشاره به طرح‌های این شرکت برای صرف دست‌کم یک میلیارد دلار از بودجه تحقیق و توسعه سالیانه این شرکت روی تجهیزات و سیستم‌های عامل مراکز داده، گفته است: «بدون شک، ما رهبر این بخش خواهیم بود.»

هوآوی که در شهر شنزن در چین واقع است، سه دهه پیش و توسط رِن ژنگفی (مهندس پیشین ارتش چین) بنیانگذاری شد. گفتنی است این شرکت برای کسب بازار در ایالات متحده از شانس زیادی برخوردار نیست؛ چرا که در آنجا و با توجه به دغدغه‌های امنیتی، استفاده از تجهیزات مخابراتی چینی عملاً قدغن است.


تحلیلگران می‌گویند احتمال زیادی وجود ندارد که این شرکت چینی، تبدیل به یکی از تأمین‌کنندگان آمازون، فیس‌بوک، یا آلفابت شود. این شرکت‌ها برای عرضه خدمات ابری و توانمندسازی کسب‌وکارها و مصرف‌کنندگان در جهت دستیابی به برنامه‌ها و ذخیره‌سازی اطلاعات از راه دور، خودشان مراکز داده را بنا می‌کنند.

اما همین تحلیلگران همچنین می‌گویند که در اروپا، روسیه و افریقا (یعنی مناطقی که شبکه‌های بی‌سیم هوآوی هم‌اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرند)، هوآوی به‌راحتی می‌تواند عملیات و بازار خود را گسترش دهد. کلاینت‌های مرکز داده هوآوی شامل شرکت مخابراتی آلمانی Deutsche Telekom AG و بانک مرکزی روسیه هستند.

همزمان با هشیارتر شدن کلاینت‌های سازمانی در خصوص امنیت اطلاعات، شرکت‌ها دست به ساخت پلتفرم‌های ابری اختصاصی خودشان می‌زنند و هوآوی نیز در تلاش است تا از این بازار پرسود، سهمی به چنگ بیاورد و تجهیزات و نرم‌افزار مورد نیاز مرکز داده خصوصی را تأمین نماید.
 
کد مطلب: 45450
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ