۰
plusresetminus
دوشنبه ۱ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۶

تداوم نبرد گوگل با اتحادیه اروپا بر سر انحصارطلبی تجاری

ایتنا - به نظر گوگل امروزه همه کاربران می‌توانند نرم‌افزارهای پیش‌فرض را از گوشی‌ها پاک کنند و برنامه‌های جدیدی را از فروشگاه های آنلاین بارگذاری کنند.
تداوم نبرد گوگل با اتحادیه اروپا بر سر انحصارطلبی تجاری


علی‌رغم پاسخ مفصل گوگل به ادعاهای اتحادیه اروپا در مورد انحصارطلبی تجاری این شرکت به نظر می‌رسد پاسخ‌های ارائه‌شده برای اروپاییان راضی‌کننده نبوده است.


به گزارش ایتنا از فارس، کمیسیون اروپایی وابسته به اتحادیه اروپا معتقد است که گوگل از طریق کنترل سیستم‌عامل اندروید خود درصدد تسلط بر بازارهایی همچون جستجوی اینترنتی، برنامه‌های موبایلی و تمامی گوشی‌ها و تبلت‌های ممکن است و تلاش می‌کند دسترسی دیگر شرکت‌های رقیب را به کاربران اندروید محدود کند و میلیون‌ها کاربر این سیستم‌عامل را به استفاده از محصولات خود علاقمند کند.

کمیسیون اروپایی معتقد است گوگل اجازه نمی‌دهد محصولات رقیب شرکت‌های نرم‌افزاری به اندازه کافی در معرض دید کاربران قرار گیرد و این امر خلاف قواعد رقابت منصفانه است. نصب پیش‌فرض برنامه‌های گوگل بر روی اکثر گوشی‌های اندرویدی از جمله موارد مورد اعتراض این کمیسیون است.

با این حال این طرز فکر منتقدانی هم دارد که معتقدند فضای کسب‌و‌کار دیجیتال به اندازه کافی رقابتی است و شرکت‌های رقیب هم می‌توانند از روش‌های مختلفی برای شناساندن تولیدات خود به کاربران استفاده کنند و اصولا امروزه دسترسی به نرم‌افزارهای رقیب بسیار ساده است.

امروزه همه کاربران می‌توانند نرم‌افزارهای پیش‌فرض را از گوشی‌ها پاک کنند و برنامه‌های جدیدی را از فروشگاه های آنلاین بارگذاری کنند. به اعتقاد این منتقدان فروشگاه گوگل‌پلی با بیش از ۲.۵ میلیون برنامه که در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶۵ میلیارد بار بارگذاری شده‌اند از انعطاف و تنوع کافی برای رفع نیازهای کاربران برخوردار است. موفقیت برخی برنامه‌های پیام‌رسان گوگل مانند واتس‌اپ هم نشانه این موفقیت است.

به هر حال باید منتظر ماند و دید کمیسیون اروپایی با جریمه سنگین چندصدمیلیون دلاری گوگل را نقره داغ می‌کند یا استدلال های مخالف را خواهد پذیرفت.
کد مطلب: 46594
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ