۰
plusresetminus
شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۸

احتمال تقسیم سامسونگ به دو شرکت قوت گرفت

ایتنا - الیوت منیجمنت از فعالان حوزه فناوری در امریکا که ۰.۶ درصد از سهام سامسونگ را در اختیار دارد، سامسونگ را مجبور می‌کند تا به دو بخش تولید و نظارت تقسیم شود.
احتمال تقسیم سامسونگ به دو شرکت قوت گرفت


با توجه به تقاضای برخی سهام‌داران سامسونگ و رویدادهای اخیر این شرکت احتمال تقسیم سامسونگ به دو بخش وجود دارد.


به گزارش ایتنا از فارس، الیوت منیجمنت از فعالان حوزه فناوری در امریکا که ۰.۶ درصد از سهام سامسونگ را در اختیار دارد، این شرکت را تحت فشارگذارده تا خود را به دو بخش تقسیم کند. یکی از این دو شرکت روند تولید را به پیش می‌برد و دیگری بر عملکرد بخش اول نظارت خواهد داشت.

طرح پیشنهاداتی برای تقسیم شدن سامسونگ به دو بخش از اکتبر گذشته و پس از ان آغاز شد که این شرکت در فعالیت‌های خود با مشکلات و چالش‌های متعددی مواجه شد که از جمله مهم‌ترین انها می‌توان به بحران آتش گرفتن باتری‌های گوشی نوت ۷ اشاره کرد.

برخی تحلیل‌گران معتقدند با تقسیم سامسونگ به دو بخش سهام‌داران می‌توانند کنترل بیشتری بر فرایندهای در حال اجرا در این شرکت اعمال کنند و جلوی تکرار افتضاح‌هایی از این دست که میلیاردها دلار خسارت به سامسونگ وارد کرد را بگیرند. برخی براوردهای اولیه میزان خسارت ناشی از اتش گرفتن گوشی نوت ۷ را بالغ بر ۳.۱ میلیارد دلار نشان می‌دهد.

مشکل دیگری که حسن شهرت سامسونگ را به شدت زیر سوال برده پرتاب ناگهانی درب‌های ماشین لباس‌شویی‌های ساخت سامسونگ به علت اشکالات طراحی آنهاست. در ماه‌های گذشته ۷۰۰ گزارش در این زمینه تنها در امریکا ثبت شد و این شرکت در نهایت مجبور به فراخوان تعویض ۲.۸ میلیون ماشین لباسشویی خود در ایالات متحده شد. پرتاب درب‌های ماشین لباس‌شویی‌های ساخت سامسونگ به مجروح شدن نه نفر در آمریکا منجر شد.

آخرین رسوایی برای سامسونگ مربوط به دفتر مرکزی آن در سئول است. مقامات ارشد این شرکت متهم به دخالت در یک فساد مالی مرتبط با رییس‌جمهور کره جنوبی هستند. چویی سون سیل از دوستان نزدیک رییس‌جمهور کره جنوبی و شرکت سامسونگ در مرکز این رسوایی هستند که موجب تظاهرات و اعتراضات مردمی شده است.
کد مطلب: 46756
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ