فعالیتهای وزارت ارتباطات درخصوص فیلترشکن ها کافی نیست
ایتنا- دادستان کل کشور گفت: گرچه وزارت ارتباطات درخصوص فیلترشکنها اقدامات خوبی انجام داده اما این اقدامات کافی نیست.
به گزارش ایتنا از مهر، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در حاشیه نشست «پی جویی موثر و کارآمد جرایم سایبری» در جمع خبرنگاران گفت: برخورد با جرایم رایانه ای از وظایف پلیس فتا و دادستانها است و این دو بخش باید هماهنگیهای لازم را با هم داشته باشند.
به گفته وی، این دومین همایش با حضور دادستانهای سراسر کشور با موضوع برخورد با جرایم رایانهای بود که با همکاری پلیس فتا برگزار شد.
وی گفت: با توجه به اهمیت فضای مجازی باید این مهم ساماندهی شود در این خصوص با سردار استری مطالبی که لازم بود را مطرح کردیم و مطالبی را به همکاران در سراسر کشور منتقل کردیم و از دستگاههای ذیربط به جد خواستیم که ما را کمک کنند و وظایفشان را انجام دهند تا از این فضا به نحو احسن استفاده شود و فعالیتها در این خصوص سازمان یافته باشد.
منتظری اظهار داشت: بانک مرکزی وظیفه دارد نظارتهای خود را افزایش دهد تا جلوی سوء استفاده را بگیرد ما هم در دادستانی با همکاری پلیس فتا اقدامات لازم را انجام میدهیم تا جلوی سوء استفادههای احتمالی را بگیریم.
دادستان کل درباره استفاده از فیلترشکنها گفت: وزارت ارتباطات کارهای خوبی در این زمینه انجام داده است اما از نظر من فعالیتهای این وزارتخانه قابل قبول نیست و الان در مرحلهای هستیم که برخی از وزرا به خاطر فعالیت هایی که در فضای مجازی انجام میشود صدایشان در آمده و خواستار رسیدگی بیشتر هستند.
وی درباره مدلینگها نیز گفت: ما تابع قانون هستیم در کارشناسیها هرچه برای مجرمان رایانهای انجام میشود همان را انجام می دهیم.
فرمانده نیروی انتظامی: امیدواریم خلاهای قانونی همکاری بین پلیس و دادستانی برای برخورد با مشکلات سایبری حل شود
سردار حسین اشتری نیز در جمع خبرنگاران گفت: این جمع تعامل خوبی را که بین پلیس فتا و دادستانی هست را نشان میدهد و امیدواریم خلاهای قانونی که دراین رابطه وجود دارد برطرف شود.
وی گفت: پلیس وظیفه دارد تا با کسانی که به حریم خصوصی دیگران ورود میکنند برخورد کند. باید فضایی فراهم کنیم که سوء استفادهها به حداقل برسد. در جلسات متعدد که با کمیسیون مصادیق مجرمانه بوده و با ریاست دادستان کل کشور برگزار شده، موضوعات را دنبال میکنیم تا به نتیجه برسد و مواردی مطرح شده که باید از آنها جلوگیری شود.
عصر عصر ارتباطاته. نمیشه با فیلترینگ و بومی سازی و میلی سازی دسترسی مردم به اطلاعات رو محدود کرد. شاید در کره شمالی بشه اما در ایران شدنی نیست. به جای این همه هزینه صرف فیلترینگ و اعمال محدودیت و ساخت شبکه های بومی و تحت کنترل کنید به فکر "دغدغه های اصلی" مردم باشید. مردم از بیکاری رنج میبرند از الودگی رنج میبرند از مشکلات اقتصادی رنج میبرند.