۲
۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۹
عملیات سایبری آمریکا علیه ایران

«نیتروزئوس» خطرناکتر از استاکس‌نت

ایتنا - ایمن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی کشور از جمله اقداماتی است که می‌تواند در برابر آسیب‌پذیری‌های این بخش موثر باشد.
«نیتروزئوس» خطرناکتر از استاکس‌نت


عضو سازمان پدافند غیرعامل کشور نسبت به عملیات سایبری جدید آمریکا علیه ایران با عنوان پروژه «نیتروزئوس» هشدار داد.


به گزارش ایتنا از مهر، علیرضا کریمی امروز در اجلاس توسعه‌دهندگان وب فارسی با اشاره به معایب استفاده بی‌محابا از فضای وب و نیز عدم توجه به امنیت فضای سایبر خاطرنشان کرد: هم اکنون آمریکا با هدف حمله به زیرساخت‌های دفاعی و مخابراتی کشور پروژه ای را کلید زده که نیتروزئوس نام دارد و بر اساس بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم این پروژه به مراتب خطرناک‌تر از پروژه استاکس‌نت ارزیابی می‌شود.

وی گفت: استفاده بی‌محابا از فناوری‌های خارجی در زیرساخت‌های حیاتی و حساس سایبری کشور یک تهدید به حساب می‌آید که این پروژه می‌تواند منجر به خراب‌کاری در این زیرساخت‌ها شود. بر این اساس باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی همچنین تبعیت محض از استانداردهای امنیتی دنیا را در حوزه فضای سایبری مناسب ندانست و گفت: ما معتقد نیستیم که به طور کل استفاده از تکنولوژی‌های روز را منع کنیم، بلکه با قدم به قدم پیش رفتن با الگوریتم‌های خارجی موافق نیستیم و باید به فکر بومی‌سازی این الگوریتم‌ها در کشور باشیم.

کریمی با اشاره به جنبه‌های مختلف تهدیدزای فضای مجازی در زیرساخت‌های مهم، حیاتی و حساس کشور گفت: باید برای کاهش آسیب‌پذیری‌ها و ایمن‌سازی در این فضا اقدامات زیرساختی انجام شود در این راستا سازمان پدافند غیرعامل و قرارگاه پدافند سایبری در این حوزه ایجاد شده است.

عضو سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به مقوله‌های مرتبط با امنیت در فضای مجازی از جمله وجود سلاح سایبری، تهدیدات سایبری و همچنین دفاع سایبری گفت: هم‌اکنون سلاح سایبری با هدف وارد کردن خسارت به زیرساخت‌های مهم و حیاتی کشورها تولید می‌شود که ویروس استاکس‌نت یکی از این سلاح‌های سایبری بوده است.

وی با اشاره به صرف هزینه بسیار زیاد توسط دولت‌ها برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی کشورهای مختلف گفت: باید تمامی این معایب را در فضای سایبر ببینیم و بی‌محابا وارد این فضا نشویم.

کریمی با اشاره به سیر تکاملی سلاح‌های سایبری و انواع جنگ سایبری که از سوی کشورهای مختلف از جمله آمریکا تعریف می‌شود، گفت: ایمن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی کشور از جمله اقداماتی است که می‌تواند در برابر آسیب‌پذیری‌های این بخش موثر باشد.

عضو سازمان پدافند غیرعامل افزایش پایداری و تولید قدرت در حوزه سایبری و تداوم فعالیت‌های ضروری برای مدیریت بحران را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که توسط سازمان پدافند غیرعامل برای جلوگیری از آسیب‌پذیری زیرساخت‌های سایبری حیاتی و حساس کشور تعریف شده است.

اجلاس توسعه‌دهندگان وب فارسی توسط کانون توسعه‌دهندگان وب فارسی و با حمایت وزارت ارتباطات و سازمان پدافند غیرعامل در مرکز همایش‌های وزارت ارتباطات در حال برگزاری است.
کد مطلب: 46949
نام شما
آدرس ايميل شما


میلاد
feedback
Iran, Islamic Republic of
فقط یه جا تو ایران هست که میتونه در این موارد از ایران دفاع کنه و اون هم شرکت امن پرداز هست که آنتی ویروس 100 درصد داخلی پادویش رو ساخته (با کمک برترین دانشجوهای دانشگاه های کشور
feedback
Iran, Islamic Republic of
بی خیال، با دروغ چیزی پیش نمیره
جالبه چطور اسم پروژه رو هم میدونه ایشون هه
پس چرا اون دانشجوهای برتر به هیچ جا نرسیدن و هیچ نرم افزار ایرانی موفق نیست
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ