ایتنا - هنوز ادعای هیلاری کلینتون مبنی بر هک رایانههای دموکرات ها در جریان انتخاب آمریکا اثبات نشده است.
ادعای هک رایانههای حزب دموکرات آمریکا توسط روسها دروغ بود
خبرگزاری فارس , 14 دی 1395 ساعت 10:54
ایتنا - هنوز ادعای هیلاری کلینتون مبنی بر هک رایانههای دموکرات ها در جریان انتخاب آمریکا اثبات نشده است.
علیرغم هفتهها ادعا در مورد دخالت دولت روسیه در هک کردن رایانههای ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون و همین طور رایانههای کمیته ملی دموکراتیک، هیچگونه شواهدی که این ادعا را ثابت کند به دست نیامده است.
به گزارش ایتنا از فارس، دموکراتها و شخص اوباما در روزهای اخیر به همین علت بارها به پوتین و دولت روسیه حمله کرده بودند و تلاش کرده بودند به همین بهانه اعتبار ترامپ را مخدوش کنند. اما وزارت امنیت داخلی آمریکا و اف.بی.آی در تحقیقات مشترک خود نتوانستند هیچ ردپایی از روسها در این اقدامات هکری بیابند و موضوع را از لحاظ فنی ثابت کنند.
بر اساس گزارش مشترک این دو نهاد اطلاعاتی آمریکا در مورد حملات سایبری روسیه که از آدرس https://www.us-cert.gov/security-publications/GRIZZLY-STEPPE-Russian-Malicious-Cyber-Activity در دسترس است، به هیچ عنوان نمیتوان ثابت کرد که روسها در حملات هکری یاد شده نقش داشتهاند.
این در حالی است که اوباما رییس جمهور آمریکا در هفته گذشته به همین علت تعدادی از دیپلماتهای روس را اخراج کرد و حالا به نظر میرسد دولت آمریکا بعد از این همه جار و جنجال تنها یک رسوایی جدید برای خود رقم زده است.
در حملات یاد شده که به Grizzly Steppe مشهور شده است از روش مشهور فیشینگ استفاده شده که در قالب آن ایمیل هایی با ظاهری رسمی برای مخاطبان ارسال می شود و ادعا میگردد این ایمیلها از طرف سازمانهای معتبر رسمی ارسال شدهاند.
معمولا این ایمیل ها حاوی لینکهایی هستند که با کلیک کردن بر روی آنها کاربر به شیوههای مختلف به درج اطلاعات خصوصی خود ترغیب میشود. همچنین ممکن است با کلیک بر روی لینک ارسالی گوشی یا رایانه کاربر به انواع بدافزار آلوده شود. در ادامه هکرها میتوانند از همین طریق اطلاعات مورد نظرشان را سرقت کنند و به دیگر رایانهها نفوذ کنند.
بررسی آلودگیهای بدافزاری که از همین طریق به وجود امده هم ثابت میکند موضوع ربطی به روسها نشده و هیچ شواهدی دال بر دخالت روسها در طراحی و انتشار بدافزارهای یاد شده به دست نیامده است.
نرمافزار حملهای که در جریان این تحقیقات شناسایی شده P.AS.3.1.0 نام دارد که یک ابزار حمله تحت وب قدیمی است که نسخه جدیدتر آن بسیار پیچیده تر است و ادعا شده که این نرمافزار در اوکراین طراحی شده است، امری که باز هم دخالت روسها در این مقوله را ثابت نمیکند.
کارشناسان امنیتی به دولت آمریکا توصیه کرده اند به جای تلاش برای استفاده تبلیغاتی از حملات هکری به زیرساختهای اینترنتی این کشور و رایانههای احزاب سیاسی آن، به فکر ایمنسازی آنها باشند.
کد مطلب: 47342
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/47342/ادعای-هک-رایانه-های-حزب-دموکرات-آمریکا-توسط-روس-ها-دروغ