کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

ادامه کاهش روند فروش کامپیوترهای شخصی

2 بهمن 1395 ساعت 17:11

ایتنا- با این همه و با وجود کاهش علاقه کاربران عادی، سازمان‌های بزرگ نسبت به استفاده از سیستم عامل ویندوز ۱۰ علاقه نشان می‌دهند.




روند محو شدن کامپیوترهای شخصی از سال گذشته همچنان ادامه دارد، زیرا فروش این محصولات از سال ۲۰۰۶ تاکنون به کمترین سطح خود رسیده است، و مصرف کنندگان نهایی و نیز سازمان‌های تجاری از گوشی‌های هوشمند و سایر وسایل الکترونیکی به جای کامپیوترهای شخصی استفاده می‌کنند.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از اس.سی.آی.تک تودی، مطابق بررسی موسسه تحقیقاتی گارتنر،  ۲۶۹.۷ میلیون کامپیوتر شخصی در سال ۲۰۱۶ میلادی در سراسر دنیا فروخته شده است. از سوی دیگر این عدد نشان می‌دهد که با کاهش ۶.۲ درصدی آنها نسبت به سال‌های قبل و نیز کاهش متوالی پنج ساله آنها مواجه هستیم.
به عبارت دیگر، خرید و فروش کامپیوترهای شخصی از بالاترین میزان فروش آنها در سال ۲۰۱۱ که حدود سیصد و پنجاه میلیون کامپیوتر بوده، بیست و چهار درصد افت داشته و دچار رکود شده است.

طبق گفته میکاکو کیتاگاوا(Mikako Kitagawa)، تحلیلگر اقتصادی، از آنجایی که با تنوع محصولات الکترونیکی همچون تلفن‌های همراه هوشمند مواجه هستیم، بیشتر کاربران یا از کامپیوترهای قدیمی استفاده می‌کنند، و یا تمایلی برای تعویض کامپیوترهای خود ندارند. البته سازندگان قطعات کامپیوتری تلاش کرده‌اند روح تازه‌ای به زندگی مجازی وارد کنند و بنابراین، لپ‌تاپ‌های هیبریدی با صفحه نمایش نازک‌تر و منحنی شکل وارد بازار کرده‌اند. اما بنظر می‌رسد همه اینها برای جبران آنچه کیتاگاوا، از آن با عنوان "تغییر اساسی" در رفتار مصرف کننده یاد می‌کند، کافی نبوده‌اند.

همچنین رتبه‌بندی برترین سازند‌گان قطعات کامپیوتری جهان در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال گذشته تقریبا به صورت ثابت باقی مانده است. طبق برآوردهای گارتنر، شرکت کامپیوتری لِنووو در چین، مالک انحصاری پیشین کامپیوترهای تجاری IBM تنها ۵۵.۸ میلیون قطعه کامپیوتری فروخته و HP با ۵۲.۴ میلیون خرید و فروش، در رتبه دوم قرار دارد. اچ.پی، دل و ایسوس در جایگاه‌های سوم تا ششم قرار دارند.


مانند همیشه، گارتنر و IDC به آماری کلی نیز اشاره کرده‌اند، برای مثال پی.سی‌ها دیگر مثل سابق در خانه‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، خصوصا با درنظر گرفتن بازاری که گوشی‌های هوشمند در آن حکمرانی می‌کنند. با این همه و با وجود کاهش علاقه کاربران عادی، سازمان‌های بزرگ نسبت به استفاده از سیستم عامل ویندوز ۱۰ علاقه نشان می‌دهند.

از میان این برندهای مطرح، تنها برند Dell در سال ۲۰۱۶ با کاهش بسیار چشمگیر فروش کامپیوتر حدود ۸.۷ درصد مواجه بوده است. گارتنر معتقد است که بهره‌گیری از ویندوز ۱۰ تا پایان سال افزایش می‌یابد و IDC هم امیدوار است که ویندوز ۱۰ بتواند در تغییر روند فعلی بازار موثر باشد.
 


کد مطلب: 47560

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/47560/ادامه-کاهش-روند-فروش-کامپیوترهای-شخصی

ايتنا
  https://www.itna.ir