۰
plusresetminus
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۲

استاندارد جدیدی برای شخصی‌سازی نرم‌افزارها با رعایت حریم خصوصی

ایتنا- نتایج یک مطالعه و بررسی نشان داد که هرچند پیشنهادهای اپلیکیشن مورد بحث، به‌ خوبی اخبار گوگل نیست ولی ارزش دیدن و دست به دست شدن را دارد.
استاندارد جدیدی برای شخصی‌سازی نرم‌افزارها با رعایت حریم خصوصی


شخصی‌سازی، امروزه به بخشی جدایی ناپذیر اپلیکیشن‌ها، خدمات و دستیاران دیجیتال شخصی شما بدل شده‌اند، اما مسئله اینجاست برای انجام این کار، لازم است که آنها، اطلاعات بسیار زیادی در مورد شما جمع‌آوری کنند.
پژوهشگران اخیراً با یک جایگزین بالقوه مواجه شده‌اند که بسیاری پیش‌فرض‌ها را در خصوص نرم‌افزارهای پرکاربرد تغییر می‌دهد. این گزینه جدید، اپلیکیشنی است که از اطلاعات شما استفاده می‌کند و داستان‌های خبری که می‌خواهید بخوانید را به شما نشان می‌دهند، در حالی که لازم نیست که اطلاعات شخصی خود را برای هیچ‌یک از سرورها بفرستید.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از تکنولوژی ریویو، پی.آر.آی.ای (PrIA) یا همان دستیار خصوصی هوشمند توسط پژوهشگران دانشگاه‌های استونی بروک (Stony Brook) و آی.بی.ام ساخته شده است. در حال حاضر، این نرم‌افزار هم به یک لپ‌تاپ و هم به یک گوشی هوشمند اندروید نیاز دارد. لپ‌تاپ و گوشی هوشمند مذکور، داده‌ها و اطلاعات موردنیاز را از توییتر، فیس‌بوک و مرورگر کروم افراد جمع‌آوری و پروفایل کاربر را به‌صورت محلی ذخیره می‌نمایند، اما هیچ‌یک از اطلاعات را وارد فضای ابری نمی‌کنند.



این اپلیکیشن لپ‌تاپ، فیدهای خبری را از گوگل نیوز (Google News) دانلود می‌کند و سپس، بر اساس پروفایلی که فقط روی دستگاه‌های کاربران ذخیره شده، اخبار مورد علاقۀ آنها را برایشان می‌فرستد. اپلیکیشن موردبحث، تمام این کارها را بدون ورود به حساب گوگل انجام می‌دهد تا کاربران به هیچ وجه نگران افشای اطلاعات شخصی خود نباشند. این فیدهای خبری برای اپلیکیشن نصب شده روی گوشی هوشمند نیز ارسال می‌شود.

آرونا بالاسوبرامانیان (Aruna Balasubramanian)، دانشیار علوم کامپیوتر دانشگاه استونی بروک اذعان داشت که نکتۀ مهم اینجاست که هیچ چیز جز گوشی و لپ‌تاپ شما، به این اطلاعات دسترسی نخواهد داشت.
وی نویسندۀ راهبر یک مقاله در مورد همین پروژه است. مقالۀ موردبحث در ماه فوریه در کنفرانس محاسبات تلفن همراه که در سوناما (Sonoma) کالیفرنیا برگزار می‌شود، ارائه خواهد شد.

برای بررسی دقیق‌تر میزان کارایی این اپلیکیشن برای ارائه پیشنهادات، محققان یک مطالعه و بررسی جزئی انجام دادند. در این مطالعه شش نفر این اپلیکیشن را نصب کردند و در یک دوره ده روزه، به این نتیجه رسیدند که این اپلیکیشن در ارائه پیشنهادات خبری، تنها حدود ۱۴ درصد نسبت به گوگل نیوز، ضعیف‌تر است، که این موضوع با توجه به عدم ذخیره اطلاعات شخصی، چندان مهم به نظر نمی‌رسد.
 
کد مطلب: 47706
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ