۰
plusresetminus
شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۳

نسخه اولیه ویندوز جدید مایکروسافت لو رفت

ایتنا- ویندوز ۱۰ کلود در واقع نسخه‌ای سبک و بهینه سازی شده از ویندوز ۱۰ برای نصب بر روی نوت‌بوک‌هاست که رقیبی برای سیستم عامل کروم گوگل محسوب می‌شود.
نسخه اولیه ویندوز جدید مایکروسافت لو رفت


در حالی که ویندوز ۱۰ منتقدان زیادی دارد، مایکروسافت بی توجه به این انتقادات در حال طراحی نسخه‌ای تازه از این سیستم عامل موسوم به ویندوز ۱۰ کلود است.


به گزارش ایتنا از مهر به نقل از دیجیتال ترندز، انتشار یک نسخه اولیه و ساده از ویندوز کلود ۱۰ در فضای مجازی نشان می‌دهد که مایکروسافت به طور جدی این طرح را پیگیری می‌کند.

نسخه اولیه این سیستم عامل در فروشگاه آنلاین ویندوز موسوم به ویندوز استور به طور قفل شده در دسترس است و کاربران امکان نصب آن را بر روی رایانه‌های خود ندارند.

اما یکی از کاربران توییتر با شناسه کاربری ADGUARD، فایل ISO ویندوز کلود را منتشر کرده تا بتوان آن را از طریق حافظه‌های فلاش نصب کرد. فایل این ویندوز بر روی یک سرور کلود در روسیه میزبانی می‌شود.

ویندوز ۱۰ کلود در واقع نسخه‌ای سبک و بهینه سازی شده از ویندوز ۱۰ برای نصب بر روی نوت‌بوک‌هاست که رقیبی برای سیستم عامل کروم گوگل محسوب می‌شود. نصب برنامه‌های سنتی رایانه‌های شخصی بر روی ویندوز کلود ممکن نیست و کاربران تنها می‌توانند برای تامین نیازهای نرم‌افزاری خود از برنامه‌ها و appهای موجود در ویندوز استور استفاده کنند.

تفاوت نرم‌افزارهای عادی با نرم‌افزارهای ویندوز استور در این است که نرم‌افزارهای عادی مولفه‌های خود را در نقاط مختلف رایانه‌های شخصی نصب می‌کنند و بارگذاری و نصب آنها از هر منبعی ممکن است، اما برنامه‌های موجود در ویندوز استور بسته‌ای مستقل هستند که تنها در یک نقطه نصب می‌شوند و خرید آنها تنها از ویندوز استور که به طور انحصاری در تسلط مایکروسافت است، ممکن است.

مایکروسافت مدعی است برنامه‌های ویندوز استور ایمن‌تر از برنامه‌های رایانه‌های رومیزی هستند، زیرا در محیطی کنترل شده طراحی و عرضه شده اند. حتی اگر یکی از این برنامه‌ها هک شوند، کنترل آنها و جلوگیری از سرایت آلودگی به بقیه سیستم عامل با سهولت بیشتری ممکن است.
کد مطلب: 47849
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ