سرقت اطلاعاتی از یکچهارم سازمانهای خاورمیانه به دلیل نبود کارشناس IT
ایتنا - از هر چهار سازمان مستقر در خاورمیانه یک مرکز به دلیل عدم در اختیار داشتن کارشناس امنیت سایبری با سرقت اطلاعات مهم خود مواجه شده است.
امروزه تأمین امنیت کافی برای راهاندازی و توسعه کسب و کارها،از پیششرطهای مهم و حیاتی در حوزه فناوری اطلاعات به شمار میآید. مطابق آمارها، هر زمان که این پیششرطها محقق شدهاند، فضای مناسبی برای رشد کسب و کارها و تولید منافع در سطوح و خرد و کلان به همراه داشتهاند. ضمن آنکه در نبود این شرط مهم، غالباً شرکتها و سازمانها با موانع اساسی مواجه شدهاند.
مطابق یک بررسی تازه، کسب و کارها در خاورمیانه از نبود نیروی ماهر در حوزه فناوری اطلاعات رنج میبرند و عدم دسترسی به کارشناسان و متخصصان IT باعث شده تا سازمانهای منطقه با مشکلات فراوان مواجه شوند.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از آیتیپی، بر اساس نتایج حاصل از مطالعه جدیدی که مرکز Bayt.com به تازگی آن را انجام داده است، نیمی از کارفرمایان در خاورمیانه نمیتوانند برای سازمان خود نیروی متخصص و ماهر در زمینه فناوری پیدا کنند.
مرکز یاد شده با انتشار گزارش خود با عنوان «بررسی شکاف مهارتهای فناوری در خاورمیانه - ۲۰۱۶» توضیح داده است که چگونه نبود نیروهای متخصص از جمله کارشناسان امنیت سایبری، باعث شده که سازمانهای منطقه با مشکلات مدیریتی قابل توجه مواجه شوند.
همچنین مطابق آنچه در گزارش مذکور آمده است، از هر چهار سازمان مستقر در خاورمیانه، دست کم یک مرکز به دلیل عدم در اختیار داشتن کارشناس امنیت سایبری با سرقت اطلاعات مهم خود مواجه شده است.
«جیمز لیوایز» مدیر مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی (CSIS) در این خصوص گفت: «کمبود نیروهای کارشناس و متخصص در حوزههای مختلف فناوری خسارتهای مستقیم به سازمانهای خاورمیانه وارد کرده است که از جمله آنها میتوان به سرقت گسترده دادهها و اطلاعات IP اشاره کرد.»
به نظر کارشناسان، مقوله "آموزش" یکی از مهمترین روشهایی محسوب میشود که میتواند در این زمینه به شرکتها و سازمانهای منطقه کمک کند. بر این اساس، ۴۲ درصد از کارفرمایان سازمانهای خاورمیانه اظهار داشتند که آموزش به کارمندان میتواند مشکل آنها برای عدم دسترسی به نیروی متخصص را برطرف کند.