آیا میتوان بر درآمد حاصل از ساخت اپلیکیشنها حساب کرد؟!
ایتنا- حالا دیگر نمیتوان تلفنهای هوشمند را بدون اپلیکیشنها تصور کرد چرا که بعضی از اپها تبدیل به عنصر مهمی در گوشیها شدهاند.
محبوبیت برنامههای موبایلی روز به روز در حال افزایش است و بررسیها نشان میدهد این محبوبیت در سالهای آینده رشد چشمگیری خواهد داشت.
به گزارش ایتنا از مهر، گزارش تازه این موسسه نشان میدهد که بازارهای برنامههای موبایلی در سالهای آتی کماکان با استقبال فراوان مواجه میشوند و صرف هزینه در جهان برای خرید و استفاده از این نوع برنامهها در سال ۲۰۲۱ به رقم سرسام آور ۱۳۹ میلیارد دلار میرسد.
در مقام مقایسه باید گفت این رقم در سال ۲۰۱۶ برابر با ۶۱.۸ میلیارد دلار و در سال ۲۰۱۷ معادل ۸۲.۲ میلیارد دلار برآورد شده است. از ۱۳۹ میلیارد دلاری که در سال ۲۰۲۱ صرف خرید و استفاده از برنامههای موبایلی میشود ۷۶.۵ میلیارد دلار مربوط به کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه، حدود ۳۵ میلیارد دلار مربوط به کشورهای قاره آمریکا و ۲۷.۵ میلیارد دلار مربوط به منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا خواهد بود.
بر اساس برآوردهای App Annie فروشگاه موبایلی شرکت اپل موسوم به iOS App Store کماکان بیشترین محبوبیت را خواهد داشت و در سال ۲۰۲۱ بیش از ۶۰ میلیارد دلار درآمد برای اپل به ارمغان می آورد. پس از آن هم گوگل پلی و دیگر بازارهای فروش برنامه های موبایلی اندرویدی قرار دارند.
مجموع درامدزایی برخی از بازارهای موبایلی مشهور به غیر از گوگل پلی مانند Tencent، Baidu، Xiaomi، Huawei از ۱۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ به ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ می رسد. از جمله بازارهای نوظهور برنامههای موبایلی میتوان به چین، مکزیک، برزیل و اندونزی اشاره کرد. اما بیشترین میزان درآمدزایی برای مالکان این بازارها مربوط به امریکا، چین، ژاپن، کره جنوبی و انگلیس خواهد بود. این سهم از ۷۵ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۸۵ درصد در سال ۲۰۲۱ خواهد رسید.