راهکاری ویژه برای بهبود نرمافزارهای مشکلدار در پلی استور
ایتنا – گزارشهای جدید خبر از آن میدهند که گوگل قصد دارد تا با استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشینی به سراغ تحلیل نرمافزارهای داخل بازار نرمافزاری پلیاستور برود.
یکی از معضلات کاربران، مواجهه با نرمافزارها و اپلیکیشنهایی است که دارای نقایص فنی هستند و لاجرم آنها را با مشکلات فراوانی درگیر میکنند. به نظر کارشناسان البته، دلیل اصلی را باید در فروشگاههای نرمافزاری جستوجو نمود که در بررسی و تایید و ارائه این نرمافزارها، آنچنانکه باید و شاید دقت به خرج نمیدهند و نتیجه این بیمبالاتی، گریبان کاربران را میگیرد.
از همین روست که فروشگاههای مشهور نرمافزاری، به تازگی سیاستهای جدیتر و دقیقتری در این خصوص اتخاذ کرده و راهکارهای جدیدی به کار گرفته و میگیرند. گزارشهای جدید خبر از آن میدهند که گوگل قصد دارد تا با استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشینی به سراغ تحلیل نرمافزارهای داخل بازار نرمافزاری پلیاستور برود.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وبسایت خبری تحلیلی eurasiareview، بسیاری از ما برای دانلود کردن نرمافزارهای سیستمعامل اندروید از بازار پلیاستور به مواردی مانند "متوسط امتیاز" توجه داریم، ولی به نظر میرسد که این روش چندان قابل اعتماد نیست.
بر اساس گزارشهای جدید منتشر شده، گوگل قصد دارد تا ساختارهایی مانند امتیازهای ارائه شده توسط کاربران و میزان درگیری کاربران با نرمافزار و همچنین عملکرد نرمافزارهای اندرویدی را به کمک ساختارهای هوش مصنوعی مورد بررسی قرار داده و بدینترتیب بازار نرمافزاری سیستمعامل همراه خود را بهبود بخشد.
بدین ترتیب این شرکت خواهد توانست تا نرمافزارهای خود را به نحوی مدیریت کند که کاربران کمتر از پیش با تجربههای خرابی و از کار افتادن نرمافزار روبرو شوند.
یکی از مزایای دیگر سیستم جدید این است که بهموجب آن یک نرمافزار به سراغ درخواست مجوزهای بیشتر برای کاربران خود نمیرود و گوگل با بررسی مجوزهای دسترسی میتواند سطح موردنیاز نرمافزارها را با ساختار هوش مصنوعی یاد شده اندازهگیری کند.
شایان ذکر است که این نخستین باری نیست که گوگل از یادگیری ماشینی برای بهبود پلیاستور استفاده کرده است، بلکه پیش از این نیز این کمپانی با استفاده از ساختارهایی مشابه به سراغ تعیین کیفیت اپلیکیشنهای اندرویدی رفته که این امر به بهبود نسبی بازار نرمافزاری پلیاستور منتهی شده بود.