۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۲۰

یادگیری عمیق ماشینی آی‌بی‌ام از مایکروسافت پیشی گرفت

ایتنا – به‌تازگی سیستم یادگیری عمقی ماشینی شرکت آی‌بی‌ام توانسته است تا در طی یک فرایند 7 ساعته، رکوردی که پیش‌ازاین متعلق به مایکروسافت بوده است را بشکند.
یادگیری عمیق ماشینی آی‌بی‌ام از مایکروسافت پیشی گرفت


فناوری یادگیری عمیق اکنون از تکنولوژی‌های مهمی است که مورد توجه شرکت‌های بزرگ قرار گرفته و به همین دلیل، بازار رقابت در این حوزه نیز رونق یافته است، هر چند نام‌های مطرح در این زمینه هنوز معدودند.
به‌تازگی سیستم یادگیری عمیق ماشینی شرکت آی‌بی‌ام توانسته است تا در طی یک فرایند ۷ ساعته، رکوردی که پیش‌ از این متعلق به شرکت مایکروسافت بوده است را بشکند.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی computing، یکی از مهم‌ترین عناصر مؤثر در کیفیت نرم‌افزارها و سامانه‌های شناسایی چهره، میزان دقت آنها در تشخیص تفاوت‌های اندک بین آنهاست،و همین امر، زمینه‌ای است که شرکت مایکروسافت برای مدت‌ها در آن صاحب رکورد بوده است.

در این میان شرکت آی‌بی‌ام نیز با تلاش فراوان، به‌تازگی این رکورد را شکسته و رکوردی جدید را به نام خود ثبت کرده است. این کار به کمک یک سیستم یادگیری عمیق توزیع یافته یا DDL انجام‌شده است که به‌صورت تخصصی توسط متخصصان آی‌بی‌ام طراحی شده است.

 

این آزمایش به این ترتیب انجام‌شده است که این شرکت تصاویری را به‌صورت تصادفی از میان تعداد ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار عکس انتخاب کرده و آنها را به سیستم شناسایی چهره هوش مصنوعی خود ارائه کرده است.

این عملکرد برای ۷ ساعت متوالی ادامه داشته است تا این‌که سرانجام این سامانه توانسته است تا از خود دقتی ۳۳.۸ درصدی را برجای بگذارد.

پیش‌ ازاین رکورد قبلی با ۲۹.۸ درصد به شرکت مایکروسافت تعلق داشته است، رکوردی که از ماه اکتبر سال ۲۰۱۴ تا به امروز دست‌نخورده باقی مانده بود.

سیستم جدید آی‌بی‌ام به نحوی عمل می‌کرده است در آن پردازنده‌های گرافیکی امکان برقراری ارتباط با یکدیگر را داشته و به دستاوردهای تحلیل‌شده توسط یکدیگر کمک می‌کردند. به این ترتیب سرعت تحلیل تصاویر بالاتر رفته و به همان نسبت نیز دقت تشخیص عکس‌ها نیز بهبود یافته است.
کد مطلب: 49748
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ