ایتنا - مدیران آی.تی نیز باید یاد بگیرند که از طریق راهبردهای انتقال دانش، با سایر فروشندگان و شرکتها ارتباط برقرار کنند.
انتقال دانش؛ روشی جهت توسعه مهارتهای فناوری اطلاعات
12 شهريور 1396 ساعت 16:39
ایتنا - مدیران آی.تی نیز باید یاد بگیرند که از طریق راهبردهای انتقال دانش، با سایر فروشندگان و شرکتها ارتباط برقرار کنند.
انتقال مهارتها در حین ادغام و کسب مالکیت، یک فرآیند اساسی محسوب میشود، لیکن در فضای فناوری اطلاعات نیز نقشی مهم و مؤثر ایفا میکند. هرگاه شرکتها ادغام شوند یا مالکیت دیگر سازمانها را به دست بگیرند، انتقال دانش در آنها یک استراتژی مشترک و اساسی خواهد بود.
یکی از نمونههای انتقال دانش در فرآیند تولید اتفاق میافتد. فرض کنیم که یک شرکت آمریکایی بخواهد برخی از تولیدات خود را در ژاپن به انجام برساند تا از این طریق به بازار ژاپن نزدیکتر باشد. شرکت مفروض، مالکیت یک شرکت کوچک ژاپنی را در دست میگیرد، اما این شرکت کوچک، دانش فنی موجود در شرکت مادر را ندارد.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از تک پروریسرچ، شرکت مادر در پی آن است که تولیدات خود را در شرکت تصاحبشده تولید کند و پس از آن در بازار ژاپن عرضه نماید و به همین خاطر، مستندسازی مهندسی، تولید و دستورالعملهای آزمون و غیره را توسعه میدهد و آموزشهایی که کارکنان شرکت کوچکتر باید ببینند را مشخص میکند تا بتوانند از لحاظ تولید به خودکفایی برسند. در این مرحله، کارکنان شرکت کوچک مهارتهایی را میآموزند که پیش از این اطلاعی از آن نداشتند.
اما در فضای فناوری اطلاعات یا آی.تی هم مسئله انتقال دانش مطرح میشود و شرکتها باید برای برطرف کردن کمبودهای خود از این روش استفاده نمایند.
مدیران آی.تی نیز باید یاد بگیرند که از طریق راهبردهای انتقال دانش، با سایر فروشندگان و شرکتها ارتباط برقرار کنند. اما فرآیند انتقال دانش، نکاتی دارد که حتماً باید به آن توجه شود.
کد مطلب: 49974
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/49974/انتقال-دانش-روشی-جهت-توسعه-مهارت-های-فناوری-اطلاعات