کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

پروژه متن باز مایکروسافت و فیس‌بوک برای شبکه‌های عصبی

28 شهريور 1396 ساعت 13:01

ایتنا - پروژه ONNX یکی از مسائل کلیدی در اکوسیستم یادگیری ماشینی را حل می‌کند.


مایکروسافت و فیس‌بوک اعلام کردند که پروژه متن‌باز جدیدی در دست داشته و قصد دارند که در چارچوب‌های برنامه‌نویسی مختلف، یک نمایندگی مدل مشترک برای شبکه‌های عصبی ایجاد کنند.
این پروژه ONNX نام دارد و به معنای تبادل شبکه عصبی باز است.

پروژه جدید، امکان اشتراک‌گذاری مدل‌ها در سراسر کاگنیتیو تول‌کیت، پای‌تورک و کافه2 را فراهم می‌کند. ONNX حمایت می‌شود تا یکی از مسائل کلیدی در اکوسیستم یادگیری ماشینی را حل کند.
مجموعه‌ای از چارچوب‌های مختلف وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان شبکه‌های عصبی و دیگر سیستم‌های یادگیری ماشینی را نصب و راه‌اندازی کرد؛ اما مسئله‌ای که وجود دارد این است که این سیستم‌ها متفاوت هستند و سازگاری ندارند.
 
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از ونچربیت، این امکان برای فیس‌بوک وجود دارد که با استفاده از ONNX، یک مدل آموزش‌دیده -که با پای‌تورک ایجاد شده است- را صادر کند و از آن برای استنتاج استفاده نماید. استفاده از یک مدل در پژوهش و آوردن آن در چرخه تولید با کافه2 بسیار مهم است.
مایکروسافت اعلام کرد که روی عرضه نسخه‌ای از کاگنیتیو تول‌کیت کار می‌کند که این نسخه از ONNX پشتیبانی می‌کند.
 
این سیستم با شناسایی نحوه ردیابی یک شبکه عصبی که با استفاده از یکی از این چارچوب‌ها کار می‌کند، عمل می‌کند و سپس با استفاده از اطلاعات، یک گراف محاسبه عمومی رسم می‌کند. این موضوع امکان‌پذیر است؛ زیرا در هنگام محاسبه، با وجود تفاوت‌های موجود، هر یک از این چارچوب‌ها یک نتیجه پایانی مشابه ایجاد می‌کند.
در حال حاضر، بزرگ‌ترین مسئله ONNX این است که با برخی دیگر از چارچوب‌های یادگیری ماشینی مانند تنسورفلو سازگار نیست. پشتیبانی در این پروژه، غیربدیهی نیست. فیس‌بوک اعلام کرد که باید تغییراتی را در پای‌تورک و کافه2 ایجاد کند تا بتواند از این پروژه پشتیبانی کند.
مایکروسافت و فیس‌بوک ابراز امیدواری کردند که این اجتماع منبع باز به آنها کمک کند تا بتوانند از ONNX استفاده کنند و در آینده امکان پشتیبانی از چارچوب‌های بیشتر برای آنها فراهم شود.
 
ONNX  از برخی از شبکه‌های پیچیده‌تر نظیر شبکه‌هایی که در پای‌تورک ایجاد شده است، پشتیبانی نمی‎کند.
 


کد مطلب: 50047

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/50047/پروژه-متن-باز-مایکروسافت-فیس-بوک-شبکه-های-عصبی

ايتنا
  https://www.itna.ir