کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

نمایشگرهای میکرو ال‌ای‌دی، آینده صفحات نمایش

22 شهريور 1396 ساعت 17:22

ایتنا – پیش‌بینی‌های متخصصان نشان از آن دارد که در طول سه سال آینده شاهد این خواهیم بود که نمایشگرهای جدید از نوع میکرو ال‌ای‌دی روانه بازار شده و بتوانند به‌عنوان محبوب‌ترین نمایشگرهای جهان به شرکت‌های مختلف اجازه فعالیت‌های جدیدی در این رده را بدهند.



پیش‌بینی‌های متخصصان نشان از آن دارد که در طول سه سال آینده، عرصه فناوری شاهد آن خواهد بود که نمایشگرهای جدید از نوع میکرو ال‌ای‌دی روانه بازار شده و می‌تواند به‌عنوان محبوب‌ترین نمایشگرهای جهان به شرکت‌های مختلف اجازه فعالیت‌های جدیدی در این زمینه را بدهند.
 
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی digitimes، نمایشگرهای دنیای امروزی ما با نمایشگرهایی که 20 سال پیش از آنها استفاده می‌کردیم، هر چند تفاوت‌هایی بسیار بزرگ را تجربه نموده است، اما با وجود این رشد شدید، به نظر می‌رسد تغییرات مزبور در طول چند سال اخیر تنها به کیفیت خروجی محدود شده است و شاهد تحولی عمده در زمینه نمایشگرها نبوده‌ایم.

در همین راستا نیز دانشمندان به سراغ ساخت نسل جدیدی از نمایشگرها رفته‌اند که نمایشگرهای مجهز به میکرو ال‌ای‌دی نام دارند؛ هر چند در حال حاضر بسیاری معتقدند که این نمایشگرها ممکن است چندان مقرون‌به‌صرفه نبوده و ساخت آنها گران تمام می‌شود.
اما علیرغم تمامی اظهارنظرهای مخالف و یا بدبینانه، بررسی‌های متخصصان نشان داده است که این نمایشگرها برخلاف شایعات منتشرشده، چندان گران‌قیمت نیستند و به همین دلیل نیز شرکت‌های مختلفی درصددند به سراغ ساخت نمایشگرهایی از این‌ دست بروند و بخت خود را بیازمایند.

در این میان چارلز لی به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی شرکت PlayNitride، قصد دارد تا با وارد کردن کمپانی خود به این عرصه، پرچمدار و نخستین عرضه کننده اصلی این فناوری در دنیا قلمداد گردد.
او عمیقاً معتقد است که شرکت او در نیمه دوم سال جاری، تولید آزمایشی این رده از نمایشگر را آغاز خواهد نمود و از سوی دیگر نیز در طول سه سال آینده، عملاً شاهد همه‌گیر شدن این نمایشگرها خواهیم بود.

جالب است بدانید که یکی از مزایای ویژه ساخت نمایشگرهای میکرو ال‌ای‌دی این است که می‌توان آنها را به‌مراتب سریع‌تر از سایر مدل‌ها تولید کرد. بر همین اساس نیز انتقال تعداد 200 هزار تراشه میکرو ال‌ای‌دی به آزمایشگاه‌ها بسیار سریع بوده و می‌توان در مدت‌ زمانی نزدیک به 10 دقیقه، یک نمایشگر میکرو ال‌ای‌دی کامل را تولید کرد.

همچنین قیمت تمام شده این پنل‌ها تقریباً 300 دلار اعلام شده که مسلماً از قیمت 80 دلاری پنل‌های AMOLED به‌مراتب بالاتر است؛ در عین حال، متخصصان معتقدند که به‌تدریج شاهد کاهش قیمت این فناوری نیز خواهیم بود و با همه‌گیر شدن آن می‌توان شاهد افت چشمگیر رقم نهایی تولید این صفحات نمایش بود.

ذکر این نکته فنی نیز ضروری است که اندازه تراشه‌های میکرو ال‌ای‌دی تنها یک درصد از اندازه تراشه‌های ال‌ای‌دی عادی است و بدین‌ ترتیب می‌توان خروجی بسیار نازک‌تری را توسط آنها تولید کرده و در نتیجه 1500 پیکسل بر اینچ را به‌عنوان خروجی این نمایشگرها (خروجی نمایشگرهای ال‌سی‌دی رتینا تنها 400 پیکسل بر اینچ است) در اختیار داشت.


کد مطلب: 50055

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/50055/نمایشگرهای-میکرو-ال-ای-دی-آینده-صفحات-نمایش

ايتنا
  https://www.itna.ir