ایتنا - دبیر شورای عالی فضای مجازی: این نرمافزار یک مرتبه با توجه به اینکه تحت مالکیت رژیم صهیونیستی بود مسدود شد که اکنون مالکیت آن به آمریکا تعلق گرفته است و علت مسدود شدن آن نیز همان موضوع مالکیت این نرمافزار است.
دبیر شورای عالی فضای گفت: مزیت استفاده از پیامرسانهای داخلی این است که اگر در فعالیت نرمافزارهای خارجی به هر دلیلی محدودیتی اعمال شد، در فعالیت آنها اختلال ایجاد نشود.
به گزارش ایتنا از مرکز ملی فضای مجازی، سید ابوالحسن فیروزآبادی گفت کاربران فضای مجازی از پیامرسانهای داخلی استفاده کنند و فعلا مسدود کردن پیامرسانهای خارجی در دستور کار نیست.
وی گفت: همه کانالها و شبکههایی که به طور غیررسمی با بهرهگیری از نرمافزارهای خارجی در کشور فعال هستند، حتما در کنار آن، از شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای داخلی نیز استفاده کنند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه اخیرا جلسهای با وزیر آموزش و پرورش داشتیم، افزود: در این جلسه مقرر شد تا این وزارتخانه برنامه استفاده از پیامرسانهای داخلی در مدارس را به طور جدی پیگیری کند.
فیروزآبادی خاطرنشان کرد: تبیین این برنامه به دلیل آن است که تا حد امکان از اثرهای منفی فعالیت دانش آموزان در فضای مجازی کاسته شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه در فضای مجازی بخشی از کار بر عهده وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، افزود: مسئولیت کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در فضای مجازی نیز به عهده قوه قضائیه است.
فیروز آبادی با تاکید بر اینکه فضای مجازی فرصتها و تهدیدهایی دارد، گفت: به طور مثال در حادثه زلزله غرب کشور هم جوسازیهایی علیه دولت و هم حرکت در جهت ایجاد وحدت ملی و جمع آوری کمک را از طریق فضای مجازی شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری سیاستگذاری و تصمیمگیریهای کلان و فراقوهای در زمینه فضای مجازی به عهده شورای عالی فضای مجازی است.
چرا «ویز» ممنوع شد؟
دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اهمیت صیانت از حریم خصوصی مردم در فضای مجازی، گفت: نرمافزار کاربردی «ویز» با تصمیم کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مسدود شده است.
فیروزآبادی افزود: این نرمافزار یک مرتبه با توجه به اینکه تحت مالکیت رژیم صهیونیستی بود مسدود شد که اکنون مالکیت آن به آمریکا تعلق گرفته است و علت مسدود شدن آن نیز همان موضوع مالکیت این نرمافزار است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: در این نرمافزار اطلاعاتی که مربوط به حریم خصوصی مردم است مورد استفاده قرار میگیرد.
فیروزآبادی با بیان اینکه توصیه میکنیم بیش از اینکه اقدامات سلبی انجام شود، کاربران از خدمات نرمافزارهای مشابه داخلی استفاده کنند، افزود: یکی از نکاتی که در شورای عالی فضای مجازی مورد توجه قرار دارد حفظ حریم خصوصی مردم کشوراست.
وی تصریح کرد: متاسفانه هم اکنون استفاده از اطلاعات حریم خصوصی مردم در خدماتی مانند حمل و نقل، کالارسانی و خرید و فروش افزایش پیدا کرده است و متاسفانه در این زمینه استانداردهای حفاظتی و امنیتی رعایت نشده است.
فیروز آبادی گفت: قرار است با کمک قوه قضاییه مقرراتی در این زمینه تدوین شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین توسعه آموزش عمومی در حوزه سواد دیجیتالی و سواد فضای مجازی را از برنامههای این شورا بیان کرد.
وی گفت: نگاه این شورا اقدامات پیشگیرانه و صیانتی در حد توان بویژه در موضوعاتی مانند مفاسد اخلاقی و تروریسم است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به سرعت بالای انتشار مطالب در فضای مجازی، گفت: در دنیا برای مبارزه با این معضل از روشهای محدود سازی و آموزش استفاده میشود.
فیروزآبادی تاکید کرد: خانوادهها، مدارس، مساجد و سایر گروههای مرجع مانند روحانیان، استادان دانشگاه و دانشگاهها در آموزش استفاده صحیح از فضای مجازی نقش آفرین هستند.
حریم شخصی در کدام نرم افزار داخلی رعایت شده!!؟
دسترسی به همه چیز هست
کمتر دروغ بگید، مردم به شما اعتماد ندارند
با فیلتر تاینی دروغ هاتون مشخص شد، شما فقط به دنبال بستن و جاسوسی از مردم هستید
دست آخر مردم به فضای تور پناه می برند!
فکر کردید مال اسرائیلی ها است، فیلتر کردید، حالا که فهمیدید آمریکاییا خریدن باز هم باید فیلتر بمونه؟ چرا بر اساس همون استدلال بقیه سرویسهایی رو هم که آمریکایی ها ارائه میدن فیلتر نمیکنید؟ جستجوگر گوگل، جی میل؟ چرا سیستم عاملهای خودتون هم ویندوز آمریکایی ها است؟
دسترسی به همه چیز هست
کمتر دروغ بگید، مردم به شما اعتماد ندارند
با فیلتر تاینی دروغ هاتون مشخص شد، شما فقط به دنبال بستن و جاسوسی از مردم هستید
دست آخر مردم به فضای تور پناه می برند!