کشف خطر شدید مغزی بهواسطه استفاده بیشازحد از تلفن همراه
ایتنا- دانشمندان کرهای و آمریکایی دریافتهاند که استفاده بیشازحد از تلفن همراه هوشمند یا بهاصطلاح، اعتیاد به تلفن همراه میتواند موجب شود تا ساختار مغزی افراد تغییر کرده و در نتیجه بیمار شوند.
دانشمندان کرهای و آمریکایی دریافتهاند که استفاده بیش از حد از تلفن همراه هوشمند یا بهاصطلاح، اعتیاد به تلفن همراه میتواند موجب شود تا ساختار مغزی افراد تغییر کرده و در نتیجه بیمار شوند.
به گزارش ایتنا از وبسایت خبری تحلیلی eurekalert، به نظر میرسد که علاقه شدید و وابستگی بسیار زیاد انسانها به تلفنهای همراه هوشمند موجب شده است تا شاهد بیماریهای مدرنی در انسانها باشیم.
بهتازگی تحقیقاتی ویژه که مابین متخصصان دانشگاه سئول و دانشمندان آمریکایی انجام شده است، نشان داده است که شرایط استفاده زیاد از تلفنهای همراه هوشمند میتواند بسیار خطرساز باشد.
این دانشمندان ابتدا به بررسی روشهای تعیین اعتیاد به تلفن همراه پرداخته و بر اساس این روشها درک کردند که 46 درصد از کل آمریکاییها به تلفن همراه هوشمند خود معتاد هستند.
در ادامه نیز مولفههایی برای تعیین میزان اعتیاد مشخص شد که بر اساس ترشح نوع خاصی از یک ماده شیمیایی تعیین میشد و بالاتر رفتن میزان این ماده نشان از اعتیاد بیشتر به تلفن همراه داشت.
بنظر دانشمندان، این ماده موجب میشد تا عملکرد مغز کند شده و بهواسطه همین امر نیز بیماریهایی مانند بیخوابی و افسردگی و حتی رفتارهای خشن از فرد سر میزند.
دانشمندان معتقدند که در صورتی که میزان استفاده از تلفنهای همراه هوشمند کنترل نشود، نسل بشر با خطر روبرو خواهد بود زیرا بیشترین مقدار این اعتیاد، در میان جوانان به چشم میخورد و هنوز مشخص نیست که در 20 سال آینده شاهد چه اثرات مخربی بهواسطه این مصرف بیرویه بر روی بشر بهجای خواهد ماند.