گوگل یک «سیستم عصبی ارزیابی تصاویر» گوگل(NIMA)ساخته است. این سیستم با استفاده از هوش مصنوعی کیفیت تمام تصاویری را بررسی می کند که کاربر با موبایل خود گرفته و سپس به او کمک میکند جذابترین عکس را انتخاب کند.
به گزارش
ایتنا از مهر، این سیستم از «شبکههای عصبی کانولشن عمیق» استفاده می کند. این شبکهها نوعی سیستم رایانشی هستند که از شبکههای زیستی مغز انسان تقلید میکنند و تصاویر را برای وجود عناصر فنی و زیبایی شناختی بررسی میکنند.
گوگل تصمیم دارد این سیستم را به اپلیکیشن موبایل تبدیل کند. این اپلیکیشن نور و تضاد تصاویر را به طور واقعی اصلاح میکند و حتی برای بهبود قاب بندی عکس و زیبایی بیشتر آن به کاربر پیشنهاداتی میدهد. الگوریتم این برنامه با توجه به عناصری مانند تاری، هایلایت و سایه، تصاویر را رتبه بندی میکند.
به هرحال هنگامیکه این سیستم به طور رسمی برای استفاده در موبایل و رایانه ها استفاده شود، تصاویر را براساس جذابیت مانند عناصر زیبایی شناختی یا جذابیت احساسی انتخاب می کند. همچنین هر عکس با یک تصویر مرجع ازلحاظ موضوع و شیوه عکاسی مقایسه می شود. اما اگر چنین تصویری وجود نداشته باشد، گوگل با استفاده از اطلاعات آماری تصاویری را انتخاب می کند.
این الگوریتم به تصاویر از یک تا ۱۰ امتیاز میدهد و به کاربر پیشنهاد میکند برخی موارد را مانند نور تصویر اصلاح کند.