کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

عبدالصمد خرم‌آبادی:

مهاجرت کاربران ایرانی به پیام‌رسان‌های بومی

23 دی 1396 ساعت 9:37

ایتنا - دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطلبی را در کانال شخصی اش در پیام‌رسان داخلی «سروش» پیرامون فیلتر تلگرام نوشت.





به گزارش ایتنا از ایسنا متن یادداشت عبدالصمد خرم‌آبادی به شرح زیر است:
"بررسی‌های به عمل آمده حاکی است علیرغم  تبلیغات پرحجم جهت استفاده از فیلترشکن برای دسترسی به تلگرام، فعالیت تلگرام در فضای مجازی کشور بیش از ۹۰ درصد کاهش داشته است. خوشبختانه تا کنون چند میلیون  از کاربران تلگرام  به پیام‌رسان‌های داخلی مهاجرت کرده‌اند.

طی مدت کوتاهی که تلگرام فیلتر شده است پیام رسان‌های اجتماعی بومی مشابه آن مانند "سروش" ، "بله"، "آی‌گپ' و ، "گپ"  رشد  کمی و کیفی فوق العاده‌ای داشته‌اند.
اگر وزارت ارتباطات در اجرای وظایف خود برخی دیگر از موانع موجود بر سر راه پیام‌رسانهای داخلی را بر دارد آن‌ها بزودی قله‌های موفقیت را فتح  و کشور را از وابستگی به بیگانگان در این حوزه نجات خواهند داد.

سرمایه‌گذاران و مدیران پیام‌رسان‌های بومی وقتی که استقبال بی نظیر مردم را باور کردند علاوه بر استفاده بیشتر از متخصصان و به‌کارگیری سرمایه‌های انسانی سرمایه‌گذاری مالی قابل توجهی را در فضای مجازی انجام داده و سرورها و تجهیزات فنی زیادی را خریداری و نصب کرده‌اند ولی تا کارشان به نتیجه برسد نیازمند حمایت جدی دولت هستند.

آقای مهندس آذری جهرمی در مناظره تلویزیونی که قبل از وزیر شدنشان با بنده داشتند، اذعان نمودند مهاجرت مردم به پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند سه هزار میلیارد تومان درآمد برای بخش داخلی به دنبال داشته باشد.
بنده معتقدم درآمد اقتصادی ناشی از رونق پیام رسان‌های بومی برای کشور دهها هزار میلیارد تومان است. با بیرون راندن دشمن از قسمتی از فضای مجازی کشور اندک اندک اقتصاد مقاومتی در این فضا در حال شکل گرفتن است.
عده ای با دادن وعده  دائمی نبودن فیلتر تلگرام رشد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در فضای مجازی  و تحقق اقتصاد مقاومتی در این فضا را کند می‌کنند.

جلوگیری از فعالیت تلگرام علاوه بر اینکه موجبات رونق اقتصادی کشور  و ممانعت از جاسوسی اطلاعاتی دشمنان را فراهم نموده،  نقشه و برنامه چند ساله آنها برای برهم زدن نظم و امنیت کشور و استمرار تهاجم فرهنگی را نقش بر آب کرده است."
 


کد مطلب: 51688

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/51688/مهاجرت-کاربران-ایرانی-پیام-رسان-های-بومی

ايتنا
  https://www.itna.ir