ایتنا - گزارشهای منتشر شده حاکی از آن است که هم اکنون ۳۲ طرح شکایت کاربران از شرکت اینتل تحت تاثیر ضعفهای امنیتی پردازندههایش، وجود دارد.
مدتهاست که ضعفها و حفرههای امنیتی اسپکتر و ملت داون کشف شده در پردازندههای ساخته شده توسط شرکت اینتل که از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و باعث شده هکرها به اطلاعات ذخیره شده بر روی حافظه رایانهها دسترسی پیدا کنند، مورد بحث های فراوانی قرار گرفته است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، این ضعفها و حفرههای امنیتی در پردازندههای اینتل به گونهای بوده است که به هکرها اجازه میداد علاوه بر سرقت کلمات و رمز عبور کاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده رایانه و گوشیهای همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده کنند و این سطح از دسترسی موجب میشد به تراشههای دیگری همچون ای.ام.دی و ای.آر.ام نیز دسترسی یابند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، ۳۰ مورد از شکایتهایی که تاکنون از اینتل به دادگاه رسیده است، از سوی کاربرانی بوده که مدعی شدهاند به خاطر آسیب پذیری و ضعف های امنیتی اسپکتر و ملت داون موجود بر روی پردازنده های اینتل، بسیاری از اطلاعات خصوصی و مالی شان به سرقت رفته و حریم شخصی آنها زیر پا گذشته شده است و بدین ترتیب، متحمل خسارات و آسیبهای فراوانی شدهاند.
اینتل، یک شرکت تجهیزات رایانهای در ایالات متحده آمریکاست که در زمینه تولید سختافزارهای رایانه و تلفن همراه، با تمرکز بر مادربورد، کارت شبکه، چیپست، بلوتوث و حافظههای فلش، انواع ریزپردازنده، نیمرسانا، مدارهای مجتمع، واحدهای پردازش گرافیکی و سامانههای نهفته فعالیت میکند.
هرچند که اینتل سعی در انتشار وصله های امنیتی و بروزرسانی های نرم افزاری یا سخت افزاری و در نهایت حل مشکل مربوطه داشته است، اما چیزی که معلوم و مشخص است آن است که هنوز نتوانسته خطر و تهدیدات این حفره های امنیتی را از بین ببرد و به همین دلیل هم باید در دادگاه های مربوطه حاضر شده و به کاربران و شاکیان پرونده خود پاسخ دهد و در صورت لزوم، خسارات وارده به آنها را پرداخت کند.
یک ماه پیش بود که شکایتی ۱۷ صفحهای در دادگاهی در کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا علیه این غول تکنولوژی اپل تنظیم و ارائه شد و این شرکت را به برطرف نکردن مشکل و نقص امنیتی در پردازندههای مرکزی در سری ای خود که مبتنی بر ای آر ام است، متهم کرد.