ایتنا - فروشندگان سیمکارت میگویند نوسانات ارزی در ماههای اخیر تاثیراتی در بازار سیمکارتهای تلفن همراه هم داشته و به نوعی رکود منجر شده است.
بازار سیمکارت تلفن همراه از جمله حوزههایی است که در ایامی مانند ماه رمضان تغییرات چندانی در میزان خرید و فروشها مشاهده نمیشود و معمولا در آستانه تابستان، تقاضا برای سیمکارت افزایش مییابد که همین موضوع سبب تغییرات قیمتی نیز میشود. البته تغییرات نرخ ارز و افزایش قیمت گوشی هم میتواند سبب افزایش قیمت سیمکارت شود.
به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از ایسنا، معمولا بازار سیمکارتهای تلفن همراه کمی بعد از تحول در بازار گوشیهای تلفن همراه به اتفاقات بازار واکنش نشان میدهد؛ البته به گفته فعالان بازار، نوسانات ارزی در ماههای اخیر تاثیراتی در بازار سیمکارتهای تلفن همراه هم داشته و به نوعی رکود منجر شده است؛ زیرا اگرچه بازار سیمکارت هر ساله بعد از ایام تعطیلات نوروز شاهد رونق بود، اما امسال سهم تقاضا آنقدر زیاد نبود و این بازار رونقی که باید را تجربه نکرد.
در این زمینه افشار فروتن - رئیس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه، سیمکارت و لوازم جانبی- درباره تغییرات قیمت سیمکارت به ایسنا گفت: با توجه به تجربهای که در سالهای گذشته بوده، همیشه ایامی از سال از جمله نزدیک شدن به پایان سال و یا شروع تعطیلات تابستانی، مواقعی است که افزایش تقاضا برای تهیه سیمکارت مقداری بیشتر میشود. هرچند که آنچنان رونقی در بازار نیست که سهم تقاضا آنقدر زیاد باشد و تاثیرات زیادی بگذارد.
وی در ادامه با بیان اینکه سیمکارت تلفن همراه در طول این چند سال ورود به بازار مصرف، همواره شرایط خاص خود را داشته، افزود: شاید نتوان سیمکارت را با اقلام دیگر مقایسه کرد که با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان تغییری در تقاضا و قیمت آنها مشاهده شود. با وجود این، در زمانهای پایان سال و تابستان، مقداری افزایش و کاهش سطح تقاضا وجود دارد، آن هم بیشتر در مورد سیمکارتهای اعتباری است که سطح تقاضا افزایش یا کاهش پیدا میکند.
افشار با بیان اینکه در حال حاضر موارد و عوامل دیگری از جمله نوسانات نرخ ارز و شرایط موجود و افزایش قیمت گوشی بر بازار بیتاثیر نبوده است، افزود: این افزایش قیمت هم بیشتر در سیمکارتهایی با کدهای قدیمی یک دو و سه بیشتر است. البته سیمکارت خیلی سریع تاثیر نمیگیرد اما این تاثیرات با زمان قابل توجهتری تاثیر میگذارند که ما نیز شاهد آن بودیم و افزایش نسبی را در کل سیمکارتهای دائمی در بازار داشتیم که کماکان هم همین روند ادامه دارد.
رئیس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه، سیمکارت و لوازم جانبی با اشاره به بیشترین قیمت سیمکارتهای دائمی اظهار کرد: سیمکارتهای با کد قدیمی دیگر صفر نیستند و عمدتا کارکرده هستند و به نسبت کارکردشان تاثیرات مختلف دارند. بیشترین قیمت را نمیتوان برای اینها متصور شد، زیرا سیمکارتهایی هستند که حتی تا چندصد میلیون هم در بازار عرضه میشوند؛ اما بازهی قیمت این سیمکارتهای با کدهای ثابت یک تا سه از حدود سه میلیون تومان شروع میشود که هر کدام از این کدها شرایط خاصی دارند.
نمیدونم چرا ما ایرانی ها اینقدر سیم کارت داریم؟! من خودم قبلا 12 تا ایرانسل و6همراه اول و 3 تا رایتل داشتم که بلا استفاده هم بودن!!!!! رفتم دفاتر پیشخوان غیرقابل استفاده ها رو سلب مالکیت کردم،فقط دو تاشون نگه داشتم یک همراه اول واسه کوهنوردی و طبیعت گردی روی گوشی ساده و ایرانسل هم خط اصلی و نت و.....
چه کاریه!!!!! بعضی وقتا ما ایرانی ها کاری می کنیم که انگار قراره قحطی بیاد و حرص و طمع زیاد میزنیم! تو همون جریان کمپیین تحریم خودرو اگر بعضی هموطنان با دادن اون وام ننگین خودرو پراید لگن و سمند لش طمع و حرص نداشتن الان خودروسازان بی کیفیت منت ملت میکشیدن!! امیدوارم بتونیم بعضی خلقیات منفی ایرانی خودمون کنار بذاریم تا مثل بقیه دنیا پیشرفت کنیم
چه کاریه!!!!! بعضی وقتا ما ایرانی ها کاری می کنیم که انگار قراره قحطی بیاد و حرص و طمع زیاد میزنیم! تو همون جریان کمپیین تحریم خودرو اگر بعضی هموطنان با دادن اون وام ننگین خودرو پراید لگن و سمند لش طمع و حرص نداشتن الان خودروسازان بی کیفیت منت ملت میکشیدن!! امیدوارم بتونیم بعضی خلقیات منفی ایرانی خودمون کنار بذاریم تا مثل بقیه دنیا پیشرفت کنیم